Am rugat un grup de femei de la noi, sa ne spuna care este cel mai romantic film vazut vreodata si am realizat un top cu cele mai indragite filme. 

 

Astfel se face ca cel mai indragit film romantic este "The Notebook" sau "Jurnalul" din anul 2004, care povesteste despre dragostea dintre un barbat simplu si o tanara bogata. Filmul a luat Premiul MTV Movie pentru cel mai bun sarut. 

 

 

Un alt film, care se regaseste in topul preferatelor este "P. S. I love you" sau "P. S. Te iubesc" din 2007. O tanara vaduva descopera ca sotul decedat i-a lasat 10 mesaje, care tind sa o ajute sa treaca peste tragedie. 

 

 

Urmatorul pe lista este "Dear John" sau "Dragul meu John" din 2010. Acesta spune povestea de dragoste a unui tanar soldat si a unei studente idealiste, care corespondeaza timp de 7 ani, iar la revenirea lui acasa, tanara este casatorita si lucrurile sunt mai mult decat complicate.

 

 

Un alt film de dragoste este "Ghost" sau "Fantoma mea iubita" din 1990 care ii are drept protagonistii principali pe Demi Moore si regretatul Patrick Swayze. Este un triller romantic si arata ca dragostea rezista chiar si dupa moarte. 

 

 

O productie cinematografica recenta a castigat teren in fata iubitoarelor povestilor de dragoste. Filmul "Me before you" sau "Inainte sa te cunosc" din 2016 este despre o relatie neasteptata dintre un tanar paralizat si asistenta acestuia. In rolul principal se regaseste "Mama dragonilor" Emilia Clarke si simpaticul Sam Claflin. 

 

 

In top se mai regasesc asa filme ca: "Muntele dintre noi", "50 de umbre ale lui Grey", "Titanic", "3 metri deasupra cerului", "Toamna in New York", "O iubire de neuitat", "Ingerul pazitor" si cateva seriale, printre care unul turcesc, "Tu esti casa mea" (Evim Sensim) si serialul rusesc "Mama mea e contra".

 

 

 

 

  

 

Sursa foto: Facebook.com/Jurnaluluneifemeiputernice, Google.com

Perfecte