Ultima luna a iernii va trece mult mai repede daca-ti vei umple timpul cu productii  de-a dreptul spectaculoase. Mai ales ca in ajun de decernarea premiilor Oscar, acestea sunt din plin. Iata care sunt cele mai tari premiere ale lunii, pe care nu trebuie sa le ratezi sau sa le lasi pentru mai tarziu.1. AT ETERNITY’S GATE


 

Destinul lui Van Gogh a fost unul extraordinar. Biografia pictorului olandez este si astazi o sursa de inspiratie pentru regizorii cu renume din lume.  Julian Schnabel vine cu propria lui interpretare a istoriei vietii celebrului Vincent van Gogh, in filmul At enernity’s gate, care-si va avea premiera pe 7 februarie. Pentru rolul din aceasta pelicula, Willem Dafoe a fost nominalizat la Premiul Nobel.

 

 

 

 

2. RUSSIAN DOLL


 

Pe 1 februarie, la Netflix a avut loc premiera serialului Russian Doll: povestea unei rusoaice pe nume Nadia, care mereu… moare. Exact asa, protagonista peliculei adora sa-si petreaca serile in oras, sa se distreze si sa traiasca viata la maxim. Intr-una din zile, Nadea se pomeneste intr-o alta dimensiune temporala.  Aceasta vine in fiecare seara in acelasi bar si de fiecare data, serile culmineaza cu moartea ei.  Rolul Nadei va fi interpretat de catre Natasha Lyonne, cunoscuta publicului, gratie serialului Orange is the new black. Creatorii serialului promit ca Russian Doll va fi o reprezentare a partii intunecate a New York-ului si a urgiei de a te trezi intr-un continuu cosmar. 

 

 

 

3. LIZZIE


 

A trecut ceva vreme de cand am vazut-o ultima data pe muza casei de moda Chanel, Kristen Stewart, pe marile ecrane. Ei bine, uite ca aceasta revine in forta in noua productie – Lizzie, care va fi lansata pe 7 februarie. Bazata pe o istorie reala, filmul prezinta tragedia intamplata in familia Borden, la 2 august 1982.  Asasinarea cuplului Borden a devenit una dintre cele mai rasunatoare infractiuni din istoria criminalisticii americane, iar filmul Lizzie ne ofera ocazia sa o vedem.

 

 

 

4. BEN IS BACK


 

Dupa ce a lasat publicul incantat la festivalul cinematografic din Toronto, drama Ben is back cu Julia Roberts a ajuns si la publicul larg. De ce sacrificii este capabila o mama iubitoare si protectoare aflam pe 7 februarie din pelicula regizata de Ben Barnes, Ben is back.

 

 

 

5. MADONNA AND THE BREAKFAST CLUB


 

Nu prea multi stiu istoria de succes a celebrei Madonna. Tanara fiind, aceasta a inceput sa-si castige primii bani, lucrand la o mica cafenea, iar mai apoi in diverse echipe de dansuri. Fiind abia la inceput de cale, ea mereu a stiut ce vrea sa obtina si a crezut cu incapatanare in propriul sau talent. Incepand cu 28 februarie, urmareste, in pelicula lui Guy Guido, parcursul spre succes al uneia dintre cele mai emblematice figuri din industria muzicala. 

 

 

 

 

6. L’HOMME FIDELE


 

Incepand cu 14 februarie, ai ocazia sa vezi un film despre iubire si pasiune, in cele mai bune traditii ale cinematografiei franceze. L’homme fidele, in regia lui Louis Garrel, este alegerea perfecta daca vrei sa ai parte de un movie-date reusit.  Alaturi de Louis, filmul le aduce in prim plan pe Laetita Casta si pe Lily-Rose Depp, fiica celebrului Johny Depp.

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Sursa video: Youtube.com

Perfecte