Jamie Chua pare sa fie o Cenusareasa moderna. Femeia a lucrat ca stewardesa inca de la varsta de 17 ani si astfel l-a cuoscoscut pe Nardian Cuaca, un multimilionar care a luat-o de sotie trei ani mai tarziu. Dupa 15 ani de casnicie si doi copii, un baiat si o fata, Jamie a divortat si s-a ales cu o pensie alimentara de 450.000$ pe luna. 

 

Jamie investeste banii in haine si accesorii de lux, fiind denumita femeia cu cea mai mare colectie de genti Hermes din lume, in conditiile in care o poseta costa intre 9000 si 150.000$. In plus, in saloanele de cosmetica lasa peste 14.000$ in fiecare luna pe tratamente care o ajuta sa tina timpul in loc. De aceasta suma este nevoie pentru ca Jamie sa para de 20 de ani, desi are 44 de ani! In plus, femeia marturiseste ca face yoga in fiecare zi pentru a se mentine in forma. Pozele cu copiii ei de 21, respectiv 17 ani, induc pe oricine in eroare pentru ca Jamie pare sa fie sora lor mai
mare.  

 

Jamie are si un cont de Instagram unde isi etaleaza viata luxoasa. Peste 654.000 de persoane ii urmaresc profilul, iar fotografiile se pare ca nu sunt facute de un fotograf profesionist, ci de menajerele ei care o insotesc peste tot.

Perfecte.ro