Chiar daca multi l-ar fi facut pe Vladimir Voronin cu ou si otet dupa ce a trimis intreaga redactie PRO TV, in frunte cu Lorena Bogza, la doctor, prezentatoarea a sugerat ca nu se va supara, stiindu-l pe politician simpatic si carismatic. „Domnul Voronin este imprevizibil, este un tip simpatic, carismatic, dar nu intotdeauna se tine de cuvant.”, a declarat Lorena in timpul emisiunii O seara Perfecta de la Acasa in Moldova.

 

 

Prezentatoarea PRO TV a mai spus ca politicienii vin si pleaca, iar presa este cea care ii intampina si ii petrece de fiecare data. „Adevarat ca nu m-a trimis doar pe mine la medic, a trimis intreaga redactie PRO TV. Pe mine - pentru ca ma stie mai de demult, vorba ceea: sunt cea mai in varsta in redactie. Daca-l intrebi ceva ce-i convine, esti prieten, daca nu – iti asumi riscul sa fii trimis la medic.”, a mai adaugat Lorena.

 

 

 

 

Disputa dintre cei doi vine dupa ce Vladimir Voronin a trimis redactia PRO TV la medic in timp ce era intrebat de ce nu si-a repectat promisiunile facute pentru a castiga alegerile.

 

Comentariile sale au fost incluse intr-un reportaj realizat in cadrul campaniei „Moldova fara oameni” de la PRO TV.  

Perfecte