Barbatul in varsta de 46 de ani, a fost casatorit cu Ninibeth Beatriz Jiminez, din Venezuela, care a devenit Miss Univers in 1991, insa aceasta a divortat de el, chiar daca aveau doi copii impreuna pentru ca nu a putut sa se obisnuiasca cu stilul lui de viata.

You will never see me coming #camouflage #chameleon

A post shared by Travers Beynon (@traversbeynonofficial) on Feb 13, 2017 at 4:04am PST

Travers si-a refacut viata alaturi de Taesha Bundaro, un model in varsta de 27 de ani, care i-a facut la randul ei doi copii. Aceasta a acceptat sa isi imparta sotul cu cele 30 de femei care mai locuiesc in casa cu ei, spunand ca: “Am avut perioada mea de gelozie, dar am trecut peste. Sper sa fiu cu Travers pentru tot restul vietii si sa facem mai multi copii impreuna”. Taesha a decis sa se indeparteze de familia ei dupa ce s-a casatorit cu Travers, asta dupa ce tatal ei i-a cerut bani cu imprumut. Dupa ce milionarul l-a refuzat, se pare ca parintii ei au inceput sa il vorbeasca de rau. Taesha a hotarat ca este mai bine sa rupa orice legatura cu parintii ei.

Very cheeky

A post shared by Travers Beynon (@traversbeynonofficial) on Feb 16, 2018 at 11:40am PST

Mariajul lor functioneaza de mai bine de 8 aniiar excentricul milionaa declarat ca: Suntem o familie masiva. in fiecare duminica seara ne strangem toti, este o regula de-a mea, stam fara telefoane si luam masa impreuna”. 

Sunblock

A post shared by Travers Beynon (@traversbeynonofficial) on Jan 28, 2018 at 4:05am PST

Travers posteaza periodic pe contul lui de instagram fotografii cu masinile luxoase pe care le are si cu femeile dezbracate din vila lui de aproape 4 milioane de dolari. Barbatul a strans in jurul lui o comunitate de 200.000 de persoane, dar mai are mult pana sa ajunga la aceeasi popularitate de care se bucura Dan Bilzerian, care este urmarit de peste 23 de milioane de persoane pe instagram.

Str8 Chill’n

A post shared by Travers Beynon (@traversbeynonofficial) on Dec 30, 2017 at 1:02pm PST

Great kids, great day. Happy fathers Day.

A post shared by Travers Beynon (@traversbeynonofficial) on Sep 3, 2017 at 5:43am PDT

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte.ro