Mary Crumpton a fost casatorita, in trecut, cu un alt barbat, insa relatia lor a esuat. Mary avea sentimente si pentru alte persoane, iar asta ii dadea, spune ea, sentimente de vinovatie. Cu cel de-al doilea sot, femeia a descoperit ca se poate indragosti de multiple persoane, dar ca asta nu inseamna ca nu isi mai iubeste sotul. Cei doi au descoperit poligamia, ambii fiind de acord sa incerce o astfel de experienta. ,,Am crescut intr-o familie traditionala. Avem iubiti si eram monogama. Am crezut ca voi avea un singur sot, toata viata", a povestit Mary, conform ViralThread.

 

 

 

 

 

Cand lucrurile au inceput sa mearga mai putin bine, intre soti, acestia au inceput sa dezvolte relatii si cu alte persoane. Femeia spune ca tot ceea ce se intampla este defapt legat de dragoste, nicidecum de relatiile sexuale pe care le ale cu partenerii ei: ,,sunt chiar de moda veche, in acest sens". Tim este sotul lui Mary, din 2013, chiar daca femeia avea deja un iubit, pe John, inca din 2011. Acum, Mary si John planuiesc sa se casatoreasca, simbolic, pentru ca legea nu permit o cununie oficiala.

 

 

 

 

Inafara de cei doi, in viata femeii mai exista Michael, de 63 de ani si James, de 73, ambii vecini ai trio-ului de mentionat mai sus. 

protv.ro