Mirian Njoh

Scriitoare, model si stilist, Mirian se face remarcata datorita look-ului sau special. Tanara care sufera de albinism este si o bloggerita pasionata de fashion, lifestyle si iubire de sine. Mirian este afro-americana, insa sufera de albinism.

 


Jewell Jeffrey

Jewell este un tip super cool, tot afro american, care sufera de albinism. DJ, model si actor, trebuie sa recunoastem ca Jewell Jeffrey este cu totul special.

 

Connie Chiu

Al patrulea copil al unie familii de chiezi din Hong Kong, Connie a fost singura dintre ei care s-a nascut cu albinism. A inceput sa lucreze ca model la 24 de ani. Familia ei s-a multat in Suedia unde a studiat jurnalismul, iar in prezent isi castiga existenta cantand jazz.

 

 

Stephen Thompson

Ceea ce il face special pe Stephen nu este atat culoarea unica a pielii, cat si fizionomia sa speciala: structura osoasa si forma pometilor l-au transformat intr-un model extrem de cautat.

 

 

 
 

 

Winnie Harlow

Winnie Harlow are numai 22 de ani si este deja un nume sonor in lumea modellingului. Tanara de culoare are pielea depigmentata din cauza bolii de care sufera, insa nu este deloc complexata de afectiunea sa si isi expune corpul cu mandrie. Poseoarea unor forme perfecte, Winnie este invitata la prezentari de moda, a defilat pentru brandul Desigual, apare pe copertele revistelor glossy, in campanii publicitare si la evenimente mondene.

Winnie Harlow a trecut prin momente triste in primii ani de viata, tanara fiind de nenumarate ori marginalizata din cauza afectiunii de care sufera. Depigmentarea pielii i-a creat o multime de neplaceri in copilarie, pana in momentul in care micuta Winnie a constientizat ca viata ei trebuie sa fie diferita de cea a persoanelor din jurul sau. 

"Am fost transferata la mai multe scoli si doua fete pe care le consideram prietenele mele au incetat sa imi mai vorbeasca. Le-am intrebat de ce au luat aceasta decizie, iar raspunsul lor a fost ca parintii le-au spus sa nu se mai joace cu mine pentru a nu se imbolnavi. Le-am explicat ca nu este nimic contagios, dar nu toata lumea a inteles acest lucru", a povestit Winnie.

Khoudia Diop

Khoudia Diop este o tanara din Senegal, care a ajuns cunoscuta dupa ce a fost implicata in proiectul international "The Colored Girl Project", o campanie care promoveaza diversitatea, ajunsa virala online. 

In copilarie Khoudia Diop era tachinata din cauza tenului sau foarte inchis, iau carcotasii o poreclisera "fiica noptii". Dar in prezent, tanara in varsta de 19 ani demonstreaza ca a fi diferit nu este un lucru rau, dimpotriva. Tocmai faptul ca tenul ei este atat de inchis a fosyt cel mai mare atu al ei. Khoudia a fost selectata sa ia parte la o campanie care promoveaza diversitatea si a ajuns o vedeta online.

 

 

Nastya Zhidkova

Este o tanara din Rusia care sufera de albinism si lucreaza ca model.

 


Perfecte.ro