Ecaterina Lazarev este o tanara de la noi in varsta de 35 de ani. Este o sotie iubitoare si mama a doi baietei minunati. Ocupa un post important intr-o companie si are un hobby care ii aduce satisfactie si implinire.

 


 

 

 

De trei ani, Ecaterina practica bodybuildingul. La doar un an de la inceputul antrenamentelor, aceasta a devenit campioana a Moldovei la Fitness Bikini, inca peste un an a luat medalia de bronz si a inceput sa participe la competitiile internationale. Anul trecut, Ecaterina a ocupat locul 3 la campionatul international Diamod Cup in Grecia, apoi locul 3 la campionatul international, Santoha’s Cup 2018. Aceasta a reusit performanta de a ajunge pe locul 5 la campionatul mondial. 

 

 

 

 

"Antrenamentele necesita mult timp si forta, iar atunci cand ma pregatesc pentru concursuri, se intampla sa petrec si cate trei ore pe zi in sala de sport. In ultimele saptamani de pana la concurs, am cate doua antrenamente pe zi, asa ca, nu este deloc usor. Pe langa acestea, alimentatia este foarte limitata, consum multa proteina in forma pieptului de pui fiert, si desigur, multe legume si putini carbohidrati."

 

 

 

 

"De obicei beau cate 3 litri de apa pe zi, iar cu doua zile inainte de competitie, nu consum deloc apa. Procedeul se numeste "uscarea corpului", iar acest mod de viata, permite accelerarea arderii grasimilor, pastrarea muschilor si definirea reliefului corpului. Pregatirea este o etapa grea, dar merita din plin efortul."

 

 

 

 

"Pentru mine, bodybuildingul este un hobby, care imi aduce multa satisfactie. De cand am inceput sa practic acest sport, mi s-a ridicat stima de sine, increderea si am inceput sa ma simt mai bine in pielea mea. Am devenit mai puternica si cred eu, mai frumoasa. Se intampla sa ajung la sala cu o dispozitie nu prea buna, dar sa ies de acolo, fericita!"

 

 

 

 

Vezi mai multe imagini cu Ecaterina, in galeria foto de mai jos:

 

  

 

 

Sursa foto: Arhiva personala

Perfecte