Oficial, femeia cu cea mai mare avere din lumea este Francoise Bettencourt Meyers, fiica Lilianei Bettencourt si singura mostenitoare a acesteia. Femeia a acordat rar interviuri si sta departe de lumina reflectoarelor. Potrivit lui Bloomberg, ea  prefera sa petreaca mai multe ore din zi cantand la pian. Este academician, a scris un studiu de cinci volume al Bibliei si o genealogie a zeilor greci.

 

 

Nu-i place sa arunce cu bani si cumparaturile extravagante nu sunt deloc stilul ei. Potrivit apropiatilor, citati de InStyle, ea este o persoana foarte sobra, care se simte bine atunci cand este inconjurata de cartile ei si pian, nicidecum in lumea marilor afaceri si finante.

 

 

Francoise Bettencourt Meyers a mostenit, dupa moartea mamei sale, o avere estimata la 33 de miliarde de euro, asta in ciuda faptului ca cele doua nu au fost prea apropiate. Francoise s-a luptat ani de ziel in instanta pentru a dovedi ca Liliane nu mai era in stare sa-si gestioneze singura averea si ca suferea de dementa si Alzheimer.

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte