Presa tabloida din Marea Britanie a titrat, de-a lungul anilor, mult despre Isabella Calthorpe. Si desi acum nu mai prezinta niciun pericol, Isabella a fost singura amenintare la adresa lui Kate, chiar aceasta recunoscand-o drept ”singura femeie care m-ar putea face geloasa”.  

 

 

Asta si pentru ca de cand s-au intalnit, William a fost cucerit de aceasta tanara aristocrata, model si actrita. Totusi, momentul in care William a dat frau sentimentelor fata de ea a coincis cu pauza din relatia cu Kate, din 2017. Atunci, Printul Marii Britanii si Isabella Calthrope si-ar fi consumat idila, aducandu-l pe William in pragul de a o cere in casatorie. 

 

Din fericire pentru Kate, Isabella Calthorpe i-a refuzat nenumaratele cereri in casatorie ale lui William, motivand ca rolul la Palat nu i se potriveste si ca o relatie cu el i-ar fi umbrit cariera de actrita pe care avea de gand s-o urmeze.

 

 

 

 

 

 

 

 

Totusi, cand Kate si William s-au impacat, in acelasi an, in pragul Sarbatorilor de Iarna, cea care avea sa fie astazi Ducesa de Cambridge i-ar fi interzis iubitului ei s-o mai contacteze ori sa relationeze vreodata cu Isabella Calthorpe. Ba chiar in scena a intrat si Carole Middleton, care i-ar fi zis lui William sa-i puna pe deget un inel fiicei sale cat mai curand. Ceea ce s-a si intamplat, insa trei ani mai tarziu, in 2010.

 

 

 

Sursa foto: Google.com

okmagazine.ro