Credeai ca tocurile sunt doar pentru femei? Afla ca barbatii au purtat tocuri cu mult inaintea femeilor. Dumitru Neagu si Vadim Platon au demonstrat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, de la Pro TV, ca isi mentin cu usurinta echilibrul pe tocuri, ba mai mult - se pot misca deosebit pe ritmuri de dans. Baietii au oferit o lectie de dans Anisoarei Loghin. 

 

 

Arta presupune talent, mult efort si sacrificiu. Dumitru Neagu explica cum a ajuns sa incalte pantofii cu toc pentru prima data si ce l-a determinat: "Noi o facem pentru arta. Tot ce este pe scena, pe scena ramane. Mi-am pus tocurile pentru a le arata fetelor ca este posibil sa te misti. Am ramas socat cat de comod este sa stai in unele pozitii." Tanarul a enumerat si cateva beneficii: "Cand esti pe tocuri: fundul se ridica, iar spatele este drept."

 

 

Vadim Platon si Dumitru Neagu au recunoscut ca le este greu sa isi gaseasca marimea potrivita la pantofi. In videoul ce urmeaza admira-i pe cei doi cum se misca ritmat pe tocuri si afla detalii nestiute pana acum din culisele dansului:

 

Sursa foto: Facebook.com; Arhiva personala

Perfecte