Fuge dupa barbati cu bani si are cu ce ti atrage! Nu se teme sa-si foloseasca formele apetisante, iar la cei 26 de ani ai ei, Jeanemarie Almulla este un magnet de bogatasi.  Cu parintii separati, Jeanemarie a fost trimisa sa traiasca alaturi de cel care i-a dat viata, tn Abu Dhabi. Avea 17 ani cand familia i-a spus ca trebuie sa se casatoreasca cu un sheikh, si nu s-a putut impaca cu ideea, potrivit mirror.co.uk.

 

 

 

Traiul cu tatal ei a speriat-o pe adolescenta, dupa ce i s-a confiscat pasaportul si a fost obligata sa traiasca intre musulmani. A reusit sa scape abia atunci cand mama ei a intervenit, si a fugit inapoi in America, unde a inceput o noua viata. „A venit sa ma vada (mama ei, n.r.) si le-a spus ca ma duce la mall, iar apoi am plecat si ne-am tntors tn America”, povesteste Jeanemarie.

 

 

 

 „Cred ca asta a dus la cine sunt astazi. Faptul ca am fost fortata sa ma acopar. Este un simbol al libertatii mele sa tmi arat pielea”, explica femeia. Desi traieste de pe banii barbatilor pe care ii seduce, Jeanemarie se descrie ca fiind feminista. Ba chiar a si scris o carte de dezvoltare personala menita sa le incurajeze pe femei, a lucrat cu refugiatii palestinieni din Liban si a sustinut discursuri la intalnirile Cercetaselor.

 

 

 

„Cand aveam 15 ani am tnceput sa concurez in competitiile de frumusete si chiar am castigat Miss City Beautiful Teen si Miss Avaloq Park Teen USA. Iti cer sa ai o platforma. Multe fete aleg campaniile de informare asupra cancerului la san, asupra drepturilor animalelor. Eu am ales cele care te ajuta sa inveti sa te iubesti pe tine insati”, spune Jeanemarie.

 

 

 

Desi nu munceste pentru privilegiile pe care le are, femeia vorbeste trei limbi si este licentiata tn Relatii Internationale. Mai mult decat atat, Jeanmarie sustine ca nu face sex cu barbatii pe care ii scurge de bani. „Tipii astia nu vor sex; daca voiau, mergeau la escorte sau la prostituate. Vor conversatie, vor pe cineva cu care pot iesi la cina. De ce sa nu te ajute? Multi o confunda cu prostiutia. O prostituata este cineva care vine, face treaba, ia banii si pleaca”, sustine ea. Jeanemarie mai spune ca ceea ce face ea e complet diferit: „Asta nu este deloc asa, de multe ori sexul nu este inclus, nu este asteptat. Doar ai un prieten care te ajuta si are grija de tine. Mergi la mese dragute si te plimbi cu avioane private si yachturi, mergi la petreceri cool si ai genti minunate de designer si este distractiv. Nu am platit niciodata pentru o bautura si nu o voi face”.

 

 

 

In plus, tanara povesteste ca viata ei nu a fost intotdeauna roz, si ca a cunoscut saracia. „Stiu ce tnseamna sa nu ai nimic. Am trait tn masina mea. Cand am ajuns prima data la Miami, am venit aici cu nimic. Am trait tn Liban si am avut ocazia sa-i invat engleza pe refugiatii palestinieni pentru o organizatie non-guvernamentala. Asa ca sa pot acum sa stau in jacuzzi-ul meu si sa ma uit la peisajele frumoase este un vis implinit”, explica Jeanemarie. Desi la inceput era reticenta sa adopte un astfel de stil de viata, acum este de parere ca i-a salvat viata. 

 


 

Sursa foto: Google.com

Click.ro