Craciunul si Revelionul sunt sarbatorile care reunesc multe familii si ii aduna acasa, in jurul mesei. Artistii insa sunt o exceptie. Acestia isi petrec sarbatorile cu microfonul in mana.

 

Dianna Rotaru se poate numara printre interpretii care nu prea au timp de sarbatorit cu familia, fiind prinsa in concerte si spectacole. "Eu nu stiu cum sa mai rezist, nu stiu unde mai am timp sa fiu prezenta, mai ales ca programul este unul solicitant. In noaptea de Revelion, am acceptat invitatia, am sa fiu invitata cu dansatoarele mele la cateva restaurante, sa catam," povesteste indrazneata blondina.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Irina Bivol spune ca nu se grabeste cu planurile atunci cand e vorba cum sa isi petreaca sarbatorile de iarna, ci din contra ii place sa fie totul spontan si surprinzator. "De foarte multi ani, dupa ce aveam programele de spectacole toata seara de Revelion, spre dimineata, era o traditie, sa plecam la munte. Anul acesta inca nu este planificat, dar s-ar putea in ultimul moment sa fie o plecare asa de vis," spune cantareata. 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru Corina Tepes si Costi Burlacu, sarbatorile de iarna sunt doar in sanul familiei, asta chiar daca in aceasta perioada cuplul concerteaza prin tara. "Craciunul in fiecare an este o traditie frumoasa la noi sa il petrecem acasa, impreuna cu cei mai apropiati, prieteni, rude, cu nasii, acasa desigur," a adaugat cuplul.

 

 

 

 

 

Daca isi fac sau nu timp de odihna si alti interpreti din showbizul de la noi, aflam in continuare.

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com

Perfecte