Tany Vander este una dintre vedetele din showbizul de la noi, care sunt foarte active pe retelele de socializare si le place sa isi informeze fanii despre toate evenimente. Daca alte persoane publice ar sta departe de subiectele despre viata personala, artista este foarte deschisa chiar si la acest capitol. 

 

 

 

De curand, din curiozitatea fanilor, Tany a fost intrebata pe Instagram: „De ce Dan Balan ocupa un loc important in viata ta?" Bineinteles, bruneta le-a raspuns admiratorilor, insa mesajul ei a fost foarte curios:  „Este persoana care a transformat visul meu in realitate. Datorita lui, sunt unde sunt si ii voi fi recunoscatoare toata viata.”

 

 

 

 

 

 

Tany Vander a devenit cunoscuta datorita colaborarii cu Dan Balan. Aceasta se intampla in anul 2009, pe vremea cand interpreta facea parte din trupa "Chocolate". Prima aparitie a celor doi pe scena a avut loc in anul 2010, intr-un club cunoscut din Romania. Prima piesa inregistrata alaturi de Dan a fost "Friday Night". Cea de-a doua piesa, in colaborare cu Dan, numita "Lendo Calendo", i-a adus artistei un val remarcabil de popularitate. Melodia a cucerit in timp-record atat topurile de la noi, cat si cele din Romania, Rusia, Ucraina si multe alte tari, depasind granitele Europei.  

 

In prezent, bruneta nu mai apare pe scena, insa mai nou, vine cu sfaturi in domeniul nutritiv, pentru ca la sfarsitul lui 2018, in urma absolvirii unor cursuri in domeniu, Tany a devenit nutritionist cu acte in regula.

 

 

 

 

 

 

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata! 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte