Asa deci, ne-am gandit sa-i intrebam chiar pe ei ce prefera. Orice femeie care va citi urmatoarele randuri va avea un soc: barbatii de la noi, se pare ca nu sunt foarte atrasi de sanii mari!

 

Maxim Zavidia, interpret

 

Barbatii prefera sanii mari sau mai corect spus -medii! Oricum,  femeia  care are pieptul mare, este mai atragatoare.

 

 

Samir Loghin, interpret

 

Mie nu-mi plac sanii mari. Imi plac in schimb sanii mijlocii, marimea 2 sau 2,5 este ideala!

 

 

Kapushon, interpret

 

Probabil e mai mult vorba de preferintele strict personale. O femeie poate place reesind dintr-un ansamblu de calitati pe care le poseda. Deci uneia ii sta bine cu sanii avandu-i imensi, alteia, in concordanta cu alte parti ale corpului - cu sanii mici. Insa, daca, am vorbi strict despre sani, dupa mine, un volum mediu imi atrage atentia la sigur, dar daca e de ales totusi, mai bine prea mici decat prea mari.

 

 

Andrei Padure, videograf

 

 

Eu consider ca de cat mari si artificiali, mai bine mici, dar naturali. Nu sunt nici contra pieptului voluptos creat de mama natura, frumosul inseamna natural prin definitie, deci mai putin conteaza mari sau mici. 

 

 

Pavel Garabazii, actor, scenarist

 

O intrebare foarte interesanta, 100 de barbati intreaba şi vei auzi 100 de raspunsuri, dar doar jumatate din ei vor fi sinceri. Sanii mari plac tuturor, doar ca majoritatea barbatilor le place mai mult sa-i admire, fiindca majoritatea isi aleg iubite cu sanii mici. Pentru mine, sanii mici sunt cei mai frumosi, marimea 2 este ideala! Sanii mari sunt frumosi, dar nu sunt fan inrait, deoarece imi dau seama ca dupa o perioada anumita cand se vor lasa, deja nu vor fi deloc frumosi si atractivi, asa cum vor fi sanii mici. Cineva poate sa nu fie de acord cu mine, dar cu timpul o sa-si schimbe parerea asa cum au facut-o si prietenii care ma inconjoara si deja au familii si copii. 

 

 

El Radu, interpret 

 

Sanii perfecti sunt cei care incap in palma barbatului, respectiv, fiecare barbat cu gustul sau, insa eu sunt pentru o marime medie, nici exagerat de mare, dar nici zero.

Perfecte