Pentru a face putina lumina, ne-am propus sa intrebam cativa barbati de la noi, ce prefera: blondele sau brunetele? Sa vedem ce-a iesit.

 

 

PETRU BORDEIANU, STUDENT

 

 

Culoarea parului este ultimul lucru la care  atrag atentia la o domnisoara. Pe mine ma intereseaza mai mult ca el sa fie aranjat bine si sa miroase frumos. Eu nu folosesc etichete genul: brunetele sunt mai inteligente decat blondele  sau roscatele fata de brunete,. Aici, dar si in diverse cazuri, noi oamenii gresim, folosind astfel de etichete. Persoana se defineste dupa cat de profund gandeste si cat de mult se stimeaza, iar ultima e un factor care motiveaza persoana sa arate bine, sa se iubeasca pe sine. Asta conteaza cel mai mult. In fine,  toti avem gusturile noastre, blonde sau brunete, pentru mine insa, culoarea parului nu este un indiciu dupa care as alege pe cineva.

 

VASILE GROZAV, ANTREPRENOR


 

Prefer blondele...naturale, dar e usor sa fiu 'amagit' si de o blonda trecuta prin mainile unui specialist. Blondele redau sentimentul ca sunt "rare", greu de gasit/obtinut, ceva pretios. Carui barbat nu-i place o provocare? Plus…blondes have more fun.

 

ALEX MATAEV, INTERPRET


 

Imi plac femeile  inteligente. Culoarea parului nu este un criteriu important  pentru mine.

 

ALEX CIOBANU, DESIGNER

 

 

Dupa mine brunetele castiga mai mult decat blondele , sunt vazute mai realiste si hotarate , blondele au fost vazute dintotdeauna mai cu capul in nori.

 


Prin urmare, parerile sunt impartite. Pana la urma, culoarea parului este o calitate mult prea putin insemnata in contextul alegerii unei partenere de viata.


Perfecte