“De unde bani? Chiar la inceput, nu pot sa spun ca am colaborat cu cineva, dar apoi am avut mai multe colaborari cu diferiti stilisti, designeri. Cred ca dupa foarte mult timp reusesti sa gasesti  un adevarat om cu care sa te intelegi in ceea ce priveste styling-ul. Eu, iata, am gasit abia in al zecelea an de cariera,” a povestit Andra.

 

 

 

 

Interpreta nu a ascuns niciodata pozele ei din tinerete: “Este ca si cum mi-ar fi rusine de ceea ce am facut. Astia am fost, nu trebuie sa ne fie rusine cu ce am trait. Nu am facut nimic rau, nu am stiut. De asta zic este intotdeauna loc de mai bine, sa invatam, sa prindem experienta de la cei care intr-adevar cunosc.” 

 
 


 

Andra a inceput apoi sa faca shopping in strainatate, insa isi alegea mai mult costumele de scena: “In prima vacanta alaturi de Catalin, am facut shopping. Eram destul de stresata si cautam mai mult haine de scena. Acum cred ca cel mai bine este sa iti faci, pentru ca se potrivesc perfect cu formele corpului tau si, in plus, nu risti sa fii imbracata la fel cu inca zece persoane,” spune artista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

cancan.ro