Karl Lagerfeld conducea casa de moda Chanel inca din 1983. Pe numele intreg Karl Otto Lagerfeld, a fost unul dintre cei mai importanti creatori de moda ai sfarsitului de secolului XX. A colaborat cu o multitudine de case de moda, printre care Chanel dar si Chloe sau Fendi.

 

 

In urma celebrului creator de moda, raman colectiile iubite de toate femeile, controversele care l-au adus pe prima pagina a ziarelor, o pisica birmaneza milionara si o intrebare: ce culoare aveau ochii designerului care nu renunta niciodata la ochelarii lui negri.

 

 

Celebru pentru ochelarii lui negri, la care nu renunta niciodata, indiferent de vreme, Karl Lagerfeld a dezvaluit, intr-un interviu acordat directorului revistei de fotojurnalism Polka, de ce nu-i putem vedea niciodata privirea. Mai intai, explicatia sofisticata, desigur („Pentru ca imi place mai mult sa privesc decat sa fiu privit.”), apoi, cea prozaica („Ca orice miop, am privirea unui caine de pripas, care cerseste sa fie adoptat.”). La intrebarea Ce culoare au ochii dumneavoastra?”, Lagerfeld a raspuns simplu Sunt caprui, la fel ca ai dumneavoastra.

 

 

Sursa foto: Google.com

verdict.ro