Daniela, de cand nu mai esti pe sticla te vedem doar pe Facebook si Instagram. Povesteste-ne cu ce esti ocupata.


„Recunosc, imi lipseste enorm adrenalina emisiilor directe si sper sa revin cat mai curand pe ecrane. Astept oferte si sunt in cautarea jobului meu de vis. De cand nu mai sunt pe sticla, am scos specialistul in PR si marketing din mine, am avut placerea sa fac parte din echipa celui mai bun restaurant italian de la noi si am cunoscut multa lume interesanta de la care am invatat lucruri noi. Mi s-au deschis noi orizonturi, particip la proiecte de scurta durata, tot mai mult ma axez pe activitatea mea de pe Instagram si continui sa fac parte din echipa Aurei. Ma ocup de publicitate si moderez unele evenimente mondene. Viata mea e plina de activitati care imi aduc satisfactie si nu ma lasa sa ma plictisesc.”

 

 

 


Am mai observat ca tu calatoresti foarte mult, mai ales in ultima vreme, fiind insotita de iubitul tau Victor. Cat de des mergi peste hotare?


„In fiecare luna ies in afara. Am vizitat multe tari pentru prima data, ceea ce nu puteam face cat eram implicata in televiziune. Acolo, absentele nu se tolereaza. Am petrecut un weekend in Turcia, au urmat Spania, Danemarca, Italia, Marea Britanie, Tara Galilor, apoi am calatorit prin America Centrala. Cel putin doua luni pline din viata mea, de la inceputul lui 2017, le-am petrecut departe de casa.”

 

 

 

 


In primele calatorii e cumva chiar vesel sa faci poze pentru arhiva personala, pentru Instagram si Facebook, apoi fotografii speciale pentru parinti. Dupa a cincea calatorie, devine probabil rutina, o activitate mai putin palpitanta. Sau gresesc?

Sunt dependenta de calatorii, de fiecare data sunt ca un copil care vede pentru prima data marea. Am emotii enorme si vreau sa fac o multime de poze, ca sa pastrez cat mai bine aceste calatorii in mintea, dar si telefonul meu. Nu se transforma nicidecum intr-o rutina. Victor este talentat si priceput inclusiv la fotografie. Ii place sa imi faca poze chiar si atunci cand eu nu pozez. Fotografiile spontane sunt preferatele mele.

 

 

 


Ziceai ca ai devenit cumva mai secretoasa, ca nu mai postezi orice pe retelele sociale. De ce? Ai obosit de gurile rele? Foarte des apar stiri in mediul online despre ceea ce faci tu. Unii, probabil, cred ca platesti publicatiile ca sa te promoveze…

Oamenii de la noi au o meserie speciala, cea de a critica sau a scrie de rau, de a comenta fara argumente si fara a cunoaste adevarul. Asta ma face sa nu expun chiar totul in public. Deseori, cand ma aflu intr-o calatorie, colegii din presa online imi pun intrebari despre ce fac, ce vizitez, imi cer sa impartasesc impresii. Tot mai des refuz sa raspund, deoarece informatia este redata apoi in stiri altfel decat am prezentat-o eu, deci intr-o lumina gresita. Apoi apar comentarii aberante. Apropo, eu nu le citesc niciodata si aflu despre existenta lor de la prietene. Ele se revolta in locul meu. Imi este mila de cei ce comenteaza, eu cred ca sunt oameni nefericiti, frustrati, plictisiti, probabil nu au o viata personala si atunci isi varsa toate emotiile negative in comentariile care nu intotdeauna ajung la urechile mele. Ma repet – oamenii fericiti nu fac rau. Oamenii care vad pozele mele si sunt in deplina armonie cu sine se pot inspira, isi pun ca scop sa mearga acolo unde li s-a parut frumos. Planeta e frumoasa, doar asta vreau sa demonstrez!”

 

 

 

 


Ai primit in dar o fotocarte. Ce crezi despre un asemenea mod de pastrare a pozelor?

„Mi se pare genial! Am pierdut multe poze deoarece mi se defecta telefonul. Acum chiar vreau sa initiez o noua traditie. Vreau sa pastrez pozele tiparite in fotocarti. Cei de la Celebook fac o treaba grozava si au grija de amintirile frumoase, pastreaza emotii in carti. Astept al doilea volum din calatoriile pe planeta Pamant.”

 

 

 

 

Celebook - Celebreaza viata!

 

*Acest articol e un produs comercial

Perfecte