Azi este ziua internationala a sarutului, iar cu aceasta ocazie am hotarat sa va prezentam cateva cupluri cunoscute de la noi, care nu se rusineaza sa-si afiseze dragostea in public. Pe acestia, mai mereu, ii observam in ipostaze tandre: cum se saruta, imbratiseaza sau isi soptesc vorbe dulci la ureche. 

 

 

1. Garry si Cristina Cozma sunt unul dintre cele mai active si vesele cupluri de la noi. Sunt impreuna la bine si la greu, iar dovada acestui lucru sunt copiii lor, care le intensifica si mai mult iubirea. Pentru ei, pozele in care apar sarutandu-se pasional sunt deja traditie si nu se sfiesc deloc sa le publice pe retelele de socializare. 

 

 

 

 

2. Alexandru si Olga Manciu formeaza o familie foarte frumoasa, deoarece au si o mare bogatie - trei copii dragalasi. Chiar daca acum, pentru ei, pe primul loc sunt micutii, dragostea lor ramane intacta, se iubesc mai mult ca niciodata. 

 

 

 

 

3. Serghei Ialovitchii, vocalistul trupei Sunstroke Project, este casatorit de cativa ani cu Lana Flor, o talentata mesterita handmade din Republica Moldova. Acestia se bucura enorm de cele doua fiice ale lor, care cresc pe zi ce trece si le lumineaza fiecare moment. 

 

 

 

 

4. Igor Stribitchi si Olga Busuioc se iubesc deja de ani buni. Au avut parte de o nunta ca in povesti, iar acum dragostea lor este mult mai puternica, deoarece ambii muncesc mult si mereu sunt in deplasari, iar momentele petrecute impreuna sunt foarte pretioase. 

 

 

 

 

5. Dianna Rotaru si iubitul sau, Ilie Tataru, traiesc o poveste de iubire foarte intensa. De cate ori are posibilitatea, cantareata isi lauda partenerul, dar si spune ca au o relatie aproape perfecta. 

 

 

 

 

6. Tany Vander si Vasile Lungo se iubesc exact ca in adolescenta. Ambii sunt pe acelasi val si au in comun extrem de multe lucruri. Pasiunea pentru calatorii ii determina sa viziteze cat mai multe locuri si sa se bucure de fiecare clipa traita unul in compania celuilalt.

 

 

 

 

Sursa foto: google.com


Perfecte