Iata care sunt semnele ca l-ai intalnit:

 

Barbatul care te iubeste cu adevarat este acel barbat care te tine timid de mana, ca si cum ati fi la prima intalnire si care nu se sfieste sa te sarute in public. El nu se teme sa te prezinte familiei lui ci, din contra, arde de nerabdare sa ii cunosti parintii. Nu te lasa acasa sambata seara, ci te ia in oras cu prietenii lui, chiar daca il cunosti de putin timp.

 

Un barbat indragostit este gata sa stea acasa un weekend intreg numai ca sa aiba grija de tine daca esti bolnava, chiar daca avea planificata o iesire cu baietii. Este acel barbat care, atunci cand pleci undeva, iti spune sa ii trimiti mesaj cand ajungi si nu se culca pana nu va urati noapte buna. Este acel abrbat care iti cumpara flori fara sa fie o zi speciala, care isi tine d efiecare dta cuvantul si nu isi incalca promisiunile.

 

 Nu incearca sa te schimbe

 

 

Stii ca ti-ai gasit sufletul pereche cand el te accepta exact asa cum esti si nu incearca sa te schimbe. Un alt semn ca te pretuieste nespus este atunci cand pune dorintele tale mai presus de ale lui. Daca este foarte sincer cu tine, este semn bun. De asemenea, daca iubitul tau te saruta pe frunte si te tine strans la pieptul lui, atat in public, cat si in intimitate, este, de asemenea, semn bun. Alege sa iti impart viata cu barbatul care isi recunoaste greselile si care isi cere iertare atunic cand greseste, care iti impartaseste din problemele lui, caruia nu ii este rusine sa fie vulnerabil in fata ta. Este important ca persoana de langa tine sa te motiveze si sa e inteleaga, nu sa te critice de fiecare data cand nu ii convine ceva. Un barbat cu adevarat indragostit iti va face constant dovezi de iubire si va face totul ca tu sa simti ca esti centrul universului lui. De asemenea, isi va dori sa fii mama copiilor lui.


ele.ro