Stiai ca, dupa luni intregi in care stai in acelasi loc, in acelasi decor, energia ta nu mai este aceeasi? Ei bine, tocmai de asta e important ca, o data la cativa ani, sa mai schimbi din mobile sau sa asezi altfel decorurile din casa.

 

Marcel Lazarev, manager Artvent RTD: "Daca aveti un apartament mic, puteti incadra canapele extensibile sau dulapuri cu anumite mecanisme."


Schimbarile, oricat de mici ar fi ele, iti stimuleaza creativitatea, aduc un aer proaspat in locuinta ta si te fac sa te simti ca intr-o casa noua, desi nu te-ai mutat de acolo.

 

Bucataria este locul unde gospodinele isi petrec o mare parte a timpului: Cristina Ciobanu, designer Artevent RTD: "Fiecare gospodina merita sa aiba o bucatarie stilata si sa se simte comod si practic in ea." Pentru si mai multe idei, urmareste reportajul de mai jos:


 

 

ARTEVENT RTD are o gama larga de mobila, perfecta pentru schimbarile pe care le poti face in casa ta. Accesand pagina de Facebook si site-ul Artevent.md, gasesti mai multe detalii si sfaturi utile.


*Acest articol este un produs comercial

Perfecte