Pe vremea cand inca formau un cuplu, dar si imediat dupa ce au divortat, Printesa Diana ar fi vorbit despre viata ei intima cu mai multe persoane, printre care secretara personala a Printesei si actorul Peter Settelen, carei dadea lectii de dictie.

 

 

Una dintre dezvaluirile facute de Printesa Diana dateaza din anul 1981, atunci cand i-a spus secretarei ei ca luna de miere a fost mai degraba o ocazie de a dormi, decat de a face sex. Astfel, Lady Di a sugerat ca nu exista pasiune intre ea si sotul ei si ca viata lor sexuala nu era deloc fericita.

 

 

Mai mult decat atat, in anii 1992 si 1993, Printesa Diana i-a spus actoruli Peter Settelen ca facea sex foarte rar cu Printul Charles: "Cred ca faceam dragoste o data la trei saptamani. Ma gandeam intotdeauna ca era un sablon. Stiu ca inainte sa ne casatorim, Charles obisnuia sa se vada cu aceasta femeie (Camilla) o data la trei saptamani. Daca viata mea ar fi fost un scenariu scris de mine, l-as fi aruncat pe barbatul meu direct in bratele acelei femei si nu l-as mai fi dorit inapoi."

 

 

Sursa foto: Google.com

OK!