Rangurile inalte s-au aliniat Occidentului. Paturile sarace au ramas fidele traditiei sovietice: incep viata sexuala foarte devreme, o traiesc intens si se epuizeaza uneori chiar şi la 30 de ani. Studiile spun ca peste 50 la suta dintre rusoaicele din toata lumea isi incep viata sexuala inainte de 18 ani, in timp ce doar o femeie din cinci considera ca „pastrarea” virginitatii pana la casatorie este o optiune valida.

 

Potrivit studiului, 69 la suta dintre tinerele intre 15 si 17 ani sunt constiente de faptul ca pot ramane insarcinate inca de la primul contact sexual, in timp ce 41 la suta dintre tinere nu au folosit metode contraceptive la primul contact sexual, dat fiind ca acesta s-a petrecut spontan. Totodata, pe baza unei legi nescrise, societatea trece cu vederea atunci cand femeia, fiind necasatorita sau avand barbatul cam „obosit”, se poate bucura de libertatea de a alege altul.

 

Societatea rusa scuza adulterul doar daca persoana in cauza nu este fidela pentru ca s-a indragostit de altcineva. Frumoase, cochete, seducatoare, rusoaicele sunt adevarate devoratoare de barbati si nu tocmai fane adevarate ale fidelitatii.

 

Perfecte