Unii opteaza pentru munti si schiat, iar altii aleg tarile mai calde, pentru a scapa de frig. Mai greu este pentru vedete, care in timpul sarbatorilor mai mult lucreaza decat se odihnesc. Vedem cum au combinat lucrul si odihna vedetele din Moldova, dar si cine a avut totusi vacanta bine-meritata.

Au imbinat utilul cu placutul. Nicolae Botgros, alaturi de orchestra Lautarii, dar si interpretul Ion Paladi si-au petrecut vacanta peste ocean. Artistii au avut concerte in mai multe orase din Statele Unite.

 

 

 

 

Tot in concerte a intalnit noul an si Anisoara Puica. Artista a cantat in Israel. Nu s-a grabit insa sa-si faca bagajele dupa concert, ci a petrecut cateva zile deosebite pe pamantul sfant.

 

 

 

Tot acolo si-au petrecut noaptea dintre ani, dar si primele zile ale lui 2019 Nelly Ciobanu si Adrian Ursu. Cei doi au sustinut un concert la  Tel Aviv, iar dupa si-au luat cateva clipe de ragaz.

 

 

Si Laura Vetti, impreuna cu Dan Balan au intrat in noul an pe scena. Iar dupa un an plin de turnee cei doi au ales sa se umple de forte noi la munte.  Acestia se odihnesc la o pensiune montana din Ucraina, impreuna cu cativa prieteni.

 

 

 

 

Daca unii au imbinat munca cu odihna, altii au hotarat sa lase lucru si sa se relaxeze din plin. Pasha Parfeni a ales tot muntele, reusind sa-si bata propriul record la skiat.

 

 

 

In schimb Igor Sirbu, solistul trupei Akord a ales nisipul fierbinte al plajelor din Egipt in locul ninsorii.

 

 

 

Pentru o vacanta insorita a optat si Tany Vander. Aceasta a ales Dubaiul.

 

 

 

Silvia Petrov insa a fugit de iarna tocmai in Africa.  Prezentatoarea a trait cateva zile de vis pe insula Mauritius. Asa cum ii sta in fire a fost pusa pe sotii si a incercat o multime de lucruri noi: a admirat privelistile de la inaltime, a mancat ceea ce nu mai incercase vreodata si a intrat in cusca leilor.

 

 

 

 

 

Urmareste mai multe detalii in reportajul ce urmeaza:

 

 

Sursa foto: Instagram.com, Facebook.com

Perfecte