Aflat la 12 metri sub apa, in laguna unei insule private din Fiji, complexul de vacanta Poseidon Undersea Resort va cuprinde 25 de apartamente, precum si un restaurant, bar, o sala de sport si o capela subacvatica de nunta, informeaza Daily Mail.
 

Poiectul inovativ a aparut din ideea lui L. Bruce Jones, seful companiei U.S. Submarines, Inc.
 

 

Pentru 15.000 de lire (aproximativ 18.500 de euro) de persoana pe saptamana, chiriasii se vor bucura de serviciile complexului subacvatic, care va fi accesat printr-un lift de pe tarmul insulei.
 

 

La suprafata vor fi 51 de camere de hotel in plus, precum si un numar de restaurante si de baruri, un spa, terenuri de tenis si un teren de golf.
 

 

Un aspect menit sa fie un mare punct de atractie pentru vizitatori va fi peisajul subacvatic impresionant, plin de fenomene biologice surprinzatoare, precum pestii tropicali si reciful de corali.
 

Pentru explorarea acestei lumi din adancuri, cei cazati in hotel vor avea acces la patru submarine personale puse la dispozitie de complex.
 

Desi modulele transparente i-ar putea descuraja pe viitorii chiriasi in privinta intimitatii, acestea vor fi dotate cu jaluzele care vor putea fi trase peste ferestre.

 

 

 

De asemenea, vizitatorii ingrijorati de problemele de siguranta care ar putea fi puse de o perioada lunga petrecuta sub apa sunt asigurati ca astfel de temeri sunt nefondate.

 

Reprezentantii complexului pretind, pe site-ul acestuia, ca edificiile lui sunt bazate pe designul submarinelor pentru pasageri, pe care le descriu drept "cele mai sigure forme de transport din lume din punct de vedere statistic".
 

Modulele diverse ale hotelului sunt separate in ceea ce priveste structura, aceasta insemnand ca fiecare dintre ele poate fi inchisa in cazul in care apare o problema.
De asemenea, camerele din plexiglas pot fi detasate de fundul marii si ridicate la suprafata daca este necesar.

 

Conceptul complexului Poseidon s-a dezvoltat timp de mai multi ani, timp in care Jones si partenerii lui au cautat capitalul necesar pentru a-si transforma designurile cuprinzatoare in realitate.
 

Potrivit acestora, odata ce vor strange suma necesara pentru inceperea constructiei, va fi nevoie de doar doi ani pentru a construi complexul subacvatic.

sursa:debarbati.ro


 

acasatv.ro