Kylie Jenner adora extravagantele, asa ca bradul ei de Craciun nu putea fi altfel decat impresionant. Vedeta in varsta de 21 de ani si-a aratat pomul din aur, care domina casa, pe contul ei de Instagram. Bradul inalt de sase metri are ramuri de aur si este decoart cu globuri, multe luminite si are chiar si suportul invelit in aur.
                    
              
    
               
        
                        
"Multumesc @jeffleatham si echipa pentru caniciodata nu ma dezamagesc atunci cand vine vorba despre magia Craciunului.", a adaugat ea, mentionand numele designerului floral celebru, care  se ocupa de instalatiile sezoniere glam din hotelurile Four Seasons din intreaga lume. "In dormitor am un brad neon. Practic, am brazi peste tot, prin casa, anul acesta.", a spus ea, intr-un story pe Instagram. 
                    


Craciunul acesta va fi cu siguranta unul special pentru Kylie si iubitul ei, Travis Scott. Vor sarbatori impreuna cu fiica lor in varsta de 10 luni, Stormi. Intr-un alt story de pe Instagram, proapata mamica a surprins-o pe Stormi, pe care o tine in brate, reflectandu-se intr-un glob auriu. 
                 
                
       

 

 

 

 

Sursa foto/video: Instagram.com

Perfecte