Perfectele te-au  invitat la o superba petrecere aniversara, care a avut  loc in una dintre cele mai stilate si rafinate sali de banchete din Chisinau - Banquet Hall Forum.


Sala Banquet Hall a fost cu adevarat deosebita. Designerii au fost atenti la fiecare detaliu, incat sa ne bucure de  confort si o ambianta foarte placuta.

 Designerii Creative Room ne ghideaza in lumea frumosului si a bunului gust prin creatii originale.


"Creative Room inseamna un studio de creatie modern in care se elaboreaza in primul rand buchette...petreceri tematice. Creatiile noastre se diferentiaza prin faptul ca aducem altfel compozitiile florale. Fugim de la traditional.", a marturisit Lilia Florea, directorul Creative Room

  


 Pentru ca e primavara, femeile au avut grija sa aiba o piele catifelata, bronzata si epilata. De un astfel de rezultat te poti bucura si tu la Estetic Studio.


"Acordam servicii de estetica faciala si corporala. Lucram cu produse bio si avem rezultatele chiar din primele proceduri. Toti mesterii lucreaza cu tehnici exclisive, tehnici de Daria Gorosenco",  a marturisti directorul Estetic Studio, Daria Gorosenco.

 

 

 

 

Si pentru ca lookul total sa fie perfect si sa-i impresionezi pe cei din jur printr-un stil impecabil, Ingamba te invita sa-ti continui aceasta reconfortanta primavară cu incaltaminte noua, de la cele mai renumite branduri italiene.


 Doamnele si domnii care vor face cadouri pot beneficia de 20% reducere cu acazia zilei de 8 martie, sau 30% reducere la fiecare a doua pereche procurata de pantofi.", a spus Vladimir Iacob, fondator Ingamba

 

 Prezentarea de rochii de seara si mireasa de la salonul Wedding Show Room a colorat seara perfecta.

 

 "Salonul nostru poate sa creeze diferite vestimentatii in conformitate cu solicitarile clientelor.", A spus Olesea Lisii, proprietara Wedding Show Room

 

 

 

 

Mai multe detalii vezi in video de mai jos:

 

 

 

 

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte