S-a dat o petrecere ca in filme-Oscar Perfect Party. Un motiv elegant si gratios de a sarbatori aniversarea celor 6 ani de la lansarea site-ului perfecte.md.

 

 

 

 


Si pentru ca o petrecere de Oscar inseamna tinute sclipitoare si aparitii spectaculoase, oaspetii au stralucit pe covorul rosu, si au cochetat artistic in fata fotografilor. Unele invitate au ales un stil mai victorian, romantic şi gratios, alegand sa poarte tinute semnate de Ariadna by Diana Voevutski.

 

 

 

 

 

 


„Echipa noastra e cea mai buna si tinutele pe care imi place sa le port, le pot crea doar fetele mele cu maini de aur.", a marturisit Diana Voevutski, designerul Ariadna. 
 
 
La Oscar Perfect Party invitatii au fost serviti cu bucate rafinate si s-au rasfatat cu gustul deosebit al spumantelor Dor, care au curs in pahare toata seara

 

 

 

 

Toti invitatii vor avea posibilitatea sa guste din acest spumant rose demi-sec si alb brut, care foarte bine se acompaniaza cu bucatele pe care le-am vazut aici la acest eveniment si desigur vor pleca acasa cu cate un dar, de la compania Bostavan, perfect pentru o cina”, a spus Melania Pituscan, brand managerul companiei Bostavan.

 

 

 

 

 


 
Bismobil Kitchen, compania care realizeaza mobila de calitate , pe toate gusturile, a fost unul dintre partenerii petrcerii Oscar Perfect Party.

 

 

 

 

 


 

„In Republica Moldova este posibil sa creezi un produs calitativ, care sa concureze cu alternativele europene", a declarat Eugeniu Svet, directorul financiar al compaiei Bismobil Kitchen.

 

 

 

 


 
Un alt partener al petrecerii data de site-ul perfecte.md, a fost General Global Biomarketing Group Moldova, cel care de mai bine de 23 de ani de activitate, este furnizorul lider in echipamente medicale

 

 

 


 
Deja suntem plasati in tara noastra de 23 de ani si aprovizionam cu tehnica cea mai moderna pentru medici si pacienti", a marturisit Tudor Ceaicovschi, directorul general al companiei General Global Biomarketing Group Moldova

 

 

 

 

Mai multe detalii despre petrecerea Oscar Perfect Party, vezi in video de mai jos

 

 

 

 

 

 

*Acest articol e un produs comercial

Perfecte