Cei 5 ani ai sai se traduc in milioane de vizitatori unici, articole pe care nu le poti trece cu vederea si petreceri pe cinste. Invitatii s-au simtit ca intr-o poveste. O poveste creata de restaurantul MiPiace, un mix foarte inspirat dintre confort, rafinament, stil si bun-gust. 

 

 

 

 

 

Mostelle este garantia unei prezente sofisticate si a faptului ca vei eclipsa la fiecare aparitie publica. Doar acolo poti beneficia de servicii de remodelare corporala si tratamente faciale oferite cu grija si profesionalism. 

 

 

 

 

 

 

" Noi suntem centrul care ofera servicii de corectia situetei.  Acum avem in exclusivitate reduceri de 50%.", a spus Alina Andronic, directorul Centrului de Remodelare Corporala Mostelle.

 

 

 

 

Un chip frumos se datoreaza obligatoriu si unui zambet de milioane. Daca vrei si tu o dantura perfecta, atunci viziteaza centrul stomatologic Vivodent. Atitudinea si confortul sunt aici ca la ele acasa.

 

 

 

 

 

 

 

"Sunt oferte foarte bune. Unde doua implanturi le platesti si al treilea e gratis...coroana...gratis. vivodent traieste zambind.", a marturisit Alexandru Smantana, directorul Vivodent.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu un chip si corp perfect si o dantura de invidiat, vei arata fabulos in tinutele semnate de Bord’s by Flower Ferre. O colectie "White Star", conceputa special pentru petrecerea perfectelor. 

 

 

 

 

 

 

 

" Colectia am creat-o special pt acest eveniment de 5 stele. Incerc sa fac de fiecare data ceva unic.", a spus Tatiana Bordeianu, creatoarea Bord's by Flower Ferre.

 


  

 

 

 

 

 

 Mai multe detalii despre partenerii petrecere perfecte.md, vezi in video de mai jos:

 

 

 

 

 

*Acest articol e un produs comercial

 Perfecte