Iata ce a marturist bloggerita de moda despre vacanta sa paradisiaca: "Uite ca ne-am intors din una dintre cele mai frumoase calatorii pe care le-am trait candva! Cappadocia era pe lista mea cu ''locuri de vazut'' de foarte multa vreme. Din mai multe motive nu am crezut ca voi reusi sa ajung aici. Dar cum am sustinut mereu, visele devin realitate! Voi incerca sa va povestesc despre aceasta calatorie in cele mai mici detalii.


 

 

Deci am zburat cu Turkish Airlines de la Bologna. Am facut escala la Istanbul Ataturk. Aici as vrea sa va dau un sfat: nu alegeti doua zboruri aproape unul de altul,deoarece sunt o multime de controale, randuri lungi, aeroportul e mare si riscati sa pierdeti coincidenta. Noi am aterizat la Istanbul la 14.45 si al doilea zbor l-am avut la 17.20. Am zburat de minune cu Turkish Airlines si cred ca este compania de zbor preferata. Intr-o ora am ajuns la aeroportul Nevsehir care este cel mai aproape de Cappadocia (max 30min). La aeroport ne astepta domnul Sami, directorul hotelului nostru CAPPADOCIA CAVE SUITES HOTEL. Ne-au asteptat cu trandafiri, ce draguti! Este intr-adevar o persoana extraordinara!

 

 

Din stories ati vazut ca am avut doua camere diferite pentru a putea experimenta doua tipuri de camere. A cea mica, construita in pestera este preferata mea. SUPERBA!!! Mai ales dimineata, cand vedeai baloanele cu aer cald peste geam. Aww cand imi amintesc, ma coplesesc emotiile... Prima seara am am mancat in hotel. Va sfatuiesc sa incercati pieptul de pui la gratar. Am facut un dus si am mers repejor la culcare, deoarece dimineata trebuia sa ne trezim pe la 4.30.


 

M-ati intrebat cum de sunt aceste baloane si cand se pot vedea? MEREU!!! Este o atractie turistica si in fiecare dimineata pe la 4.30 zbor spre cer. In aprilie, cea mai buna ora se le vezi pe toate in aer este pe la 6.15-6.20. Primul spectacol l-am admirat de pe terasa hotelului nostru. M-ati intrebat daca terasa e privata. Nu, terasa apartine tuturor oaspetilor din hotel. Noi insa am fost super norocosi, deoarece am avut terasa doar pentru noi!! In acea zi alti musafiri au plecat sa zboare cu baloanele de aer, asa ca noi am ramas singuri! Cred ca in acea zi am vazut cele mai multe baloane din toata perioada cat am stat in Cappadocia.

 

 

Erau o muuuultimeeee! Un spectacol adevarat! Magic! Noi nu am zburat cu balonul, deoarece imi este frica, dar daca vreti sa incercati trebuie sa stiti ca pretul este de la 130 euro in sus. Hotelul nostru este minunat! Linistit, toti sunt zambitori, ospitalieri. Ne-a placut foarte mult! Nu am mers in excursii organizate, deoarece noua ne place sa ne planificam totul singuri. In plus asa cum v-am spus deja si in stories, persoanele aici sunt atat de frumoase: te ajuta daca ai nevoie, sunt zambitori, amabili, primitori asa ca eram foarte linistiti sa cutreieram singuri. Am mers acolo unde ne duceau ochii.


 

Intr-o zi am luat autobusul localitatii si am mers intr-un loc atat de frumos (am facut poze cu o camila acolo). In alta zi am mers la piata. In a treia zi am vizitat un orasel de langa Goreme... sunt foarte multe excursii de facut, dar noi am preferat sa mergem unde vroiam noi. Referitor la preturi: sunt foarte, foarte mici. Mananci ca un rege si foarte delicios cu doar 10 euro. Va sfatuiesc restaurantul PUMPKIN si S&S Kappadocia. Ultimul era preferatul nostru: aici am mancat cea mai buna moussaka din viata mea!".

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com / Cristina Surdu; www.cristinasurdu.com

Perfecte