Experienta din domeniul evenimentelor de mariaj i-a modelat aptitudini si calitati care au ghidat-o in planificarea unor petreceri conform asteptarilor clientilor sai. Wedding planner-ul Cristina Postolachi incearca sa puna pe primul loc doleantele cuplurilor, pe care le conbina cu propriile idei si cu multa imaginatie pentru a obtine un rezultat spectaculos. Afla-i povestea carierei sale in interviul ce urmeaza: 

 

 

 

 

Cum ai ajuns sa fii organizatoare de evenimente?

 

Inca din copilarie dansam, calatoream, mai mereu participam la evenimente culturale din tara si de peste hotare. Pasiunea pentru lumea dansului m-a impulsionat sa fiu profesoara in acest domeniu. In paralel cu activitatea de coregraf aveam un job de birou cu diverse sarcini si termini limita. Mai apoi am realizat ca vreau sa am o munca fara sefi. Doream sa imi coordonez singura timpul si dorintele.

 

 

De ce ai ales sa faci anume asta?

 

Meseria de coordonator de cereri in casatorie si nunti m-a ales pe mine. Totul a venit consecutiv.  Cand am inceput sa cunosc detalii din culisele evenimentelor de nunta, mereu spuneam ca voi deveni un organizator de nunta. Inainte doar cochetam cu aceasta idee, acum e mai mult decat o parte din viata mea.

 

 

 

 

 

Cum a inceput povestea ta in acest domeniu?

 

Jobul meu presupune doua elemente majore: implicarea emotionala si pragmatismul. Cand primesc multumiri de la clientii mei inteleg ca sunt pe drumul cel bun. Cuvintele lor sunt de nepretuit.

 

 

 

Cum e sa iti construiesti o cariera de succes in Republica Moldova?

 

Lumea afacerilor e o jungle oriunde in lume. Orice inceput e greu si simti ca te pierzi. Conteaza sa ai suportul unor oameni dragi, familie, parinti.

 

 

 

 

Cum ai trecut peste obstacole?

 

Fiecare om are unele temeri, lucru valabil si pentru mine. Insa dorinţa de a reusi, de a evolua si de a dezvolta ceva frumos m-a tinut departe de gandul unui esec. Sunt o fire ambitioasa, iar daca imi doresc un anumit lucru voi munci pentru el.

 

 

 

Cum ai reusit sa devii cunoscuta, iar oamenii sa apeleze la serviciile tale?

 

Mediul online a fost unul dintre instrumentele care m-au ajutat, recomandarile clientilor jucand un rol cheie in imaginea mea. Am avut aparitii in presa, lucru pe care la fel e o promovare a imaginii mele.

 

 

 

 

In cat timp ai reusit sa avansezi in domeniul acesta?


Cred ca totul e abia in faza prematura. E un drum cu multe trepte si nu vreau sa risc sa afirm ca sunt in varful piramidei. Sunt lucruri frumoase pe care le-am obtinut, dar mai e o lista cu prioritati si lucruri ce abia asteapta sa fie materializate. Mereu e loc de mai bine.

 

 

 

Cat de mult iti place ceea ce faci?

 

Cel mai mult imi place faptul ca imi reuseste ceea ce fac, cel putin asa o spun clientii mei! Ma implic foarte mult in procesul de organizare, practic traiesc alaturi ei aceste momente special. Sunt prezenta nu doar fizic, dar si emotional. Probabil asta se simte, se vede, de aceea oamenii ma indragesc asa cum sunt- uneori prea sincera sau directa , dar totodata atenta si responsabila.

 

 

 

 

 

Sursa foto: facebook.com/cristina.postolachi.9

Perfecte