Are doar 22 de ani si de curand a absolvit facultatea de Marketing si Logistica, insa sufletul sau tinde spre arta. Din totdeauna a apreciat lucrurile handmade si a dorit sa creeze ceva inedit, iar acum si-a atins acest scop.

 

 

 

 

 

Cum a aparut ideea de a crea la comanda costume de baie crosetate?

 

Sincera sa fiu, cautam modele de costume de baie pentru mine, iar la noi in Chisinau nu gaseam modele interesante care sa-mi placa. Doream ceva deosebit, ce nu am vazut la noi. Astfel am gasit unele costume de baie crosetate manual, mi-au placut extrem de tare.

 

 

Le confectionezi chiar tu?


Nu le confectionez eu. Am o fetita tare bravo, care din start mi-a placut cum lucreaza. Ma invata si pe mine la momentul dat. Lucrarile sunt foarte calitative, fiecare costumas de baie il verific minutios.

 

 

 

 

 

In cat timp crosetati un set?

 

Depinde de cate comenzi avem concomitent si depinde ce modele sunt comandate. Unele necesita mai mult lucru, dar in mediu 7 zile.

 

 

Ce materiale folositi?

 

Materialul care il alegem este calitativ, este 100 % bumbac .Fir sau tesatura de bumbac tratat cu solutie speciala, care prezinta luciu matasos si rezistenta. Alegem asa stofa pentru ca pielea sa poata respira in timpul unei zile calde de vara. 

 

 

 

 

 

La spalare acestea poate sa se deterioreze?

 

Nu se deteriorizeaza, chiar asa material se poate de spalat la 60 de grade in masina de spalat.

 

 

Care este pretul unui costum de baie crosetat?

 

Depinde de model, dar preturile incep de la 750 lei .

 

 

 

 

 

Modelele sunt confectionate dupa dorintele clientelor?

 

Pana acum clientele alegeau din lucrarile care le postam eu pe retelele de socializare, dar e posibil de realizat dupa imaginatia lor. Fiecare client poate sa aleaga culoarea si modelul dorit.

 

 

Sunt marimi standard sau le crosetati dupa parametrii clientelor?

 

Asta si e ideea care mi-a placut cel mai tare la costumele de baie crosetate, ca este executat pentru fiecare, dupa marimile personale. Acest lucru este un mare plus, fiind ca accentueaza feminitatea si silueta fiecarei fete. Costumele de baie sunt executate manual, deci fiecare este diferit .

 

 

 

 

 

Care este feedback-ul?

 

Eu am inceput sa ma ocup cu asta recent, nu am nicio luna . Primele cliente au fost pritenele mele care au apreciat ideea mea si au dorit si asa gen de costumase. De aceasta am decis sa postez si sa vad reactia urmaritorilor mei de pe retelele de socializare, care a fost una de succes.

 

 

Vrei sa dezvolti si mai mult aceasta pasiune?

 

Vedem deja pe parcurs, dar cred ca daca o sa creez ceva minunat, o sa am succes. La momentul dat este doar un hobby care il fac din dorinta si inima.

 

 

 

 

Sursa foto: facebook.com/leramusuc

Perfecte