Leonardo DiCaprio

Este unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, care apare pe genericul unora dintre cele mai tari blockbustere din cinematografie, si, drept urmare, este platit direct proportional cu succesul lui rasunator.Cu toate astea, detinatorul unei averi de 245 de milioane de dolari nu-si cheltuie banii pe masini. 

 

Preocupat de soarta planetei, actorul a ales o masina prietenoasa cu mediul si poate fi vazut la volanul unui autoturism electric, toyota Prius, inca de cand acesta a fost scos pe piata, adica din 1997.

Pretul unei asemenea masini se situeaza undeva intre 19.200 si 29.900 de dolari.


 

 

Tom Hanks

Cu o prezenta remarcabila pe marele ecran, datorita rolurilor memorabile pe care le-a facut de-a lungul celor trei decenii petrecute in Cetatea Filmului in filme precum Forrest Gump, The Da Vinci Code, saving Private Ryan si Cast Away, Hanks isi permite sa detina cate masini isi doreste.

 

 

Cu o avere de 350 de milioane de dolari, actorul nu epateaza cu banii sai, dimpotriva, conduce un scion xB, care nu i-a scos de pe card mai mult de 15.000 de dolari. superstarul a schimbat motorul masinii, pentru ca aceasta sa fie electrica, ceea ce i-a crescut valoarea la 55.000 de dolari. insa tot mult sub nivelul unei celebritati de calibrul sau!

 

 

Colin Farrell

Actorul a carui avere se ridica la 30 de milioane de dolari – datorita succesului inregistrat cu pelicule precum total Recall, the Beguiled, Horrible Bosses si Pride and Glory – nu arunca cu banii istanga si-n dreapta cand vine vorba de masina pe care o conduce.

 

Okmagazine.ro