Accesoriul cu pricina, confectionat din lemn de pin de Huom (unic in Tasmania) si dintr-o scoica, ascundea insa un secret: un inel de logodna.

„Mereu mi-a placut ideea daruirii unui cadou despre care persoana sa nu stie cat de valoros este decat dupa cativa ani” a declarat Terry.

 

 

 

Barbatul s-a apucat sa confectioneze cu dragoste pandantivul de indata ce a gasit inelul potrivit pentru iubita lui. Anna a purtat colierul in fiecare zi si aproape ca nu l-a dat jos niciodata. Cea mai mare grija a lui Terry a fost sa tina secretul. Aproape ca surpriza lui era sa fie stricata la o verificare in aeroport. Nu s-a gandit ca exista posibilitatea sa-i fie cerut Annei sa treaca inelul prin scannerul cu raze X. Aceasta ar fi devenit spontan o cerere in casatorie chiar in aeroport. 

 

In noiembrie anul trecut era deja un an si jumatate de cand colierul fusese daruit. Cuplul a calatorit la Pestera Smoo, in nordul Scotiei. Conform unui videoclip cu cei 2, destinatia este una pe care mereu si-au dorit s-o viziteze. Avea sa fie locul in care surpriza lui Terry sa fie definitivata.

 

 

 

„Inainte sa vizitam pestera, i-am cerut colierul ca sa-i fac poze printre roci. Aceasta mi-a dat ocazia sa-i rup sigiliul cu un cutit”, a zis el intr-o declaratie. Dupa o poza impreuna,

 

Terry a ingenunchiat si a desfacut pandantivul. Anna a zis „da” cu entuziasm! Putin mai tarziu, cand si-a mai revenit in fire, proaspat logodita femeie a reactionat vazand colierul :  „Stai…a fost inauntru pandantivului tot acest timp? As fi putut sa-l pierd, idiotul meu iubit !” 

 

Cuplul anticipeaza o nunta in 2019, cand vor reusi sa cumpere si o casa. isi doresc o nunta doar cu prietenii si familia, intr-o maniera relaxata care se potriveste cu stilul lor. 

 

 

Sursa video: Youtube.com

Teotrandafir.com