Marile orase ale lumii s-au imbracat in haine de sarbatoare. Cuplul prezidential american a dat startul celor mai asteptate sarbatori din an. Melania Trump a foat cea care a aprins luminitele bradului de la Casa Alba, dupa ce sotul ei a pornit numaratoarea inversa. Molidul argintiu, adus din Colorado este inconjurat de brazi mai mici, impodobiti cu ornamente din fiecare stat si teritoriu american.

 

 

In centrul New York-ului, aprinderea bradului instalat la Rockefeller Center a fost un spectacol grandios si in acest an. 50 de mii de becuri multicolore lumineaza bradul de Craciun, inalt de 22 de metri. Iar steaua din varful lui cantareste 400 kilograme si are incrustate trei milioane de cristale Swarovski. Intr-un decor de poveste, artisti celebri au cantat cele mai frumoase cantece de Craciun.

 

 

Cel mai scump brad din Europa se afla la Munchen si valoreaza 2,3 milioane de euro. Masoara aproape trei metri si este asamblat din 63 de kilograme de monede de aur, lipite pe o piramida din plastic. Cum arata acesta, vezi in video de mai jos:

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte