Un produs unic in Moldova, ciolanul de porc Nivalli este minunat pentru momentele in care nu aveti chef sa gatiti sau aveti musafiri. Tot ce trebuie sa faceti este sa il bagati in cuptorul preincalzit cu tot cu punga termica din ambalaj si sa savurati momentele cand casa se va umple cu aroma delicioasa a carnii suculente.

 

 

Pentru reteta ciolanului de porc la cuptor marca Nivalli, specialistii Nivalli selecteaza cele mai bune bucati de carne de porc, peste care presara un amestec de ghimbir si busuioc. Ciolanele sunt ambalate intr-o punga termica ”magica” care este folosita pentru a coace carnea si datorita careia aceasta iese deosebit de frageda.

 

 

Mare atentie: ciolanul de porc nu trebuie scos din punga termica atata timp cat se va afla la cuptor. Veti sti ca ciolanul este gata in momentul in care punga se va desface. Nu deschideti punga inainte si nici nu scoateti ciolanul din punga.

 

 

Mai jos vedeti reteta ciolanului de porc pe pat de varza murata. Acesta va fi adorat si de cei mai gurmanzi din familie.

 

Ingrediente:


Ciolan de porc Nivalli in ambalaj pentru cuptor (se gaseste exclusiv in magazinele specializate Nivalli)

1 morcov

300 gr varza murata

1 ceapa

piper

ulei de floarea soarelui

 

 

Mod de preparare:

 

Puneti ciolanul de porc in ambalaj la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 2 ore. Feliati morcovul, ceapa si taieti varza. Puneti toate legumele intr-un bol si condimentati-le cu piper. Turnati putin ulei in tigaia incinsa si adaugati legumele. Amestecati-le la foc mic pana se rumenesc putin. Cand ciolanul e gata, scoateti-i ambalajul si aranjati-l pe un platou mare peste legumele calite. Savurati!

 

 

 

 

Fondat in 2010, Nivalli este un combinat de carne si mezeluri din Dubasarii Vechi, Criuleni, amplasat intr-o zona ecologica pe Valea Nistrului, de unde-i vine si numele. Echipa Nivalli si-a dorit sa readuca gustul produselor traditionale din carne, facute cu dragoste si rabdare, dar urmand cele mai aprigi standarde europene. Specialistii din bucataria Nivalli sunt intr-o permanenta cautare de retete noi, tehnologii inovatoare si gusturi inedite. Utilajul de procesare este adus din Austria si Germania, tari cu o industrie dezvoltata a utilajelor de procesare a carnii.

 

 

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte