Potrivit brit.co, creatorii aplicatiei de dating si intalniri Happen au realizat un studiu in care si-au propus sa identifice care sunt cele mai atragatoare nume. Astfel, ei au urmarit activitatea utilizatorilor, succesul lor in randul reprezentantilor de sex opus si numarul de intalniri la care au fost.

Dupa monitorizarea si cuantificarea datelor, ei au impartasit rezultatele celor de la ziarul Independent si au intocmit un top al celor mai sexy nume din lume. Iata denumirile care sunt perecepute ca fiind atragatoare si care reusesc mai usor sa-si faca iubiti si iubite.

In cazul femeilor din SUA, considerate mai atragatoare au fost doamnele si domnisoarele pe care le cheama Amanda, Nicole, Jessica, Alexandra si Katie. In ceea ce ii priveste pe domnii americani, mai hot sunt Michael, Matt, Ben, Jason si Simon.

Pe plan european, preferintele sunt cu totul altele. Femeile pe care le cheama Marie, Camille, Sarah, Charlotte si Pauline au sex-appeal, in timp ce domnii botezati Louis, Adrien, Julien, Vincent sau Alexandre fac furori in randul doamnelor si domnisoarelor.  

Locuitorii Barcelonei se simt atrasi de Laura, Marta, Cristina, Anna si Andrea, in timp ce locuitoarelor le fac cu ochiul Marc, David, Jordi, Albert si Alex.

Tu ce parere ai despre importanta numelui cand vine vorba despre alegerea unui partener. Te simti atrasa de barbatii pe care ii cheama intr-un anumit fel? Iti alegi iubitii in functie de nume?

Perfecte