Invitatii au fost alesi pe spranceana

Suntem si noi aici, marca Carpisa, pentru a felicita cu frumoasa aniversare perfecte.md, cum sa nu fim noi aici alaturi de femeile cu personalitate, oferindu-le un produs atat de frumos ”, a declarat Ina Lisii, managerul magazinului Carpisa.

 

 

 

 

 

 


Petrecerea a fost chiar ca la Hollywood. Femeile au stralucit la propriu in cele mai elegante tinute. Iar chipul lor trada o doza enorma de fericire.

Frumusetea este o notiune foarte interesanta. Cateodata te uiti ce-i frumos omul acesta, zambetul, ceva in ochi are special, dar cateodata este necesar si un pic de ingrijire si iata atunci,salonul Laboratorul Frumusetii este la dispoziţia dvs. .”, a spus Olga Turcan, directorul Laboratorlui Frumusetii.

 

 


Si barbatii au avut tinute demne de o petrecere ca la Oscar. Imbracati la patru ace, acestia au pasit mandri pe covorul rosu.

 

 

 "Max Fashion este un magazin pentru barbati si participa la un eveniment perfecte, care este este exclusiv pentru femei, din motiv ca, in Republica Moldova, de obicei, femeile aleg tinutele pentru barbati. Le doresc sa fie stilati si sa aleaga hainele Max Fashion”, a spus, Dan Ionita, directorul Max Fashion.

 

 

 

 

 

 


Chiar daca in seara petrecerii era lapovita, iar termometrele nu aratau mai mult de 2 grade, in sala invitatii se simteau perfect. Motivul nu sunt vinurile spumante, ci...


Simplex este o companie care aduce solutii perfecte pentru casele fiecăruia, solutii in sistemele de încălzire, climatizare, ventilare si obiecte sanitare. Sunt sigur ca cu perfecte.md vom strange roade frumoase si vom creste zi de zi, pentru ca totul este pur si simplex.”, a marturisit Marian Guzic, seful de vanzari de la Simplex

 

 

 

 

Mai multe detalii despre partenerii petrecerii, vezi in video de mai jos:

 

 

*Acest articol e un produs comercial

Perfecte