Probabil, pentru fiecare copil, vara este cel mai asteptat anotimp. Vacanta mare e perioada in care picii pornesc in cautarea distractiilor si colectarea momentelor frumoase, insa trebuie sa stii cum sa le faci micutilor tai aceasta calatorie mai interesanta. 

 

Afla mai multe informatii despre cele mai interesante tabere ale momentului: 

 

1.Teodance Arts Summer Camp este o tabara in care poti descoperi aptitudini artistice nebanuite ale copilului tau. Tabara este organizata pentru copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 5-15 ani, iar programul este unul foarte divers. Acesta include ore de muzica, dans, teatru si ateliere de creatie, iar unul dintre profesori este chiar cunoscutul coregraf Teodor Radulescu.

Orarul activitatilor taberei se incadreaza intre orele: 9:00 – 17:30. Pretul unui abonament in unul din modulurile alese este de 2 800 de lei. Acest pret include orarul pentru 10 zile lucratoare, programul de activitati, doua gustari si un pranz. 

 

 

 

2. Ai un mic inventator acasa? Atunci Tabara de robotica MILO i se potriveste de minune. Aici sunt asteptati toti copiii pasionati de stiinte exacte si roboti. Din program fac parte activitati distractive si educationale care implica cunoasterea figurilor geometrice, a culorilor, calcul, lectura si scriere. Activitatile se organizeaza in limba romana si rusa.Aici pot veni copiii cu varsta de la 7 la 9 ani. Tabara este deschisa pana pe 10 august. Pretul pentru doua saptamani este de 3000 de lei, incluzand pranzul si 2 gustari. 

 

 

 

 

3. Ti-ai dori sa te distrezi in aceasta vara alaturi de Iuliana Beregoi? Vino atunci la Tabara de muzica si dans ”ENERGY CAMP” - locul perfect pentru copiii cu aptitudini vocale si coregrafice.Aici pot veni copiii de la 8 la 16 ani, tabara avand program pana pe data de 21 august. Centrul este dotat cu teren de fotbal, volei, baschet, mese de tenis, bazin, teatru de vara.Doritorii vor achita suma de 2200 de lei pentru programul  de dans sau 2400 de lei pentru programul vocal. Pretul include  cazare 10 zile/9 nopti, alimentatie de 5 ori pe zi, cursul de pregatire, participarea la activitati de profil si activitatile taberei. 

 

 

 

 

 

4. Tabara de nutritie si dezvoltare personala este o premiera pentru Moldova, fiind organizata de nutritionista Victoria Ursu si Centrul Educational Ingenium. Copiii au parte aici de cele mai creative si ingenioase activitati: ateliere culinare, sesiuni de nutritie si educatie alimentara, sport, dans, engleza cu vorbitori nativi, pictura, sculptura, design vestimentar, bazin, excursii.Aici sunt asteptai copii de la 6 la 12 ani. Acestia vor petrece 10 zile in tabara (luni-vineri), iar pentru asta se va achita suma de 3500 de lei. 

 

 

 

5. Tabara Sahista este o tabara pentru tinerii sahisti la diverse niveluri. Aici pot veni copii cu varsta intre 5 si 12 ani, iar in afara de sah, programul include si plimbari in natura, lectii de actorie, fitness pentru copii, lectii de creatie, curiozitati din lumea sahului. Cel de-al patrulea schimb va avea loc in perioada 16-27 iulie. Copii vor petrece aici 5 zile pe saptamana, intre orele 9:00-17:00. Exista 2 filiale ale taberei, la Botanica si Rascani. Pentru doua saptamani, parintii vor achita 135 de euro. 

 

 

 

 

6.Tabara de vara „Camping” se afla la Vadul lui Voda si are un program divers. Aici copii au parte de distractie la piscina, terenuri moderne de fotbal si volei, sali cu mese de tenis, sali de studii, video-salon.  Din program fac parte concursuri muzicale, victorine, jocuri sportive, dispute tematice s.a. Aici se pot odihni copiii de la 7 la 14 ani. In perioada 11-20 iulie va avea loc cel de-al patrulea schimb. 10 zile in tabara costa 1700 de lei.

 

 

Sursa foto: facebook.com

Perfecte