Potrivit The Sun, Olga circula cu viteza foarte mare pe o sosea din Vladivostok, iar la un moment dat a pierdut controlul motocicletei si a lovit un parapete. Impactul i-a fost fatal.Rusoaica, mama a unui copil, avea 150.000 de urmaritori pe Instagram, unde posta numeroase poze in care apare imbracata sumar.

 

 

 

Pe langa astfel de imagini, Olga distribuia si clipuri in care circula cu viteze foarte mari pe soselele Rusiei.”Conduc cu 250 km/h si folosesc o singura mana. Nu este prea confortabil, nu recomand. Dar asa imi iau doza de adrenalina”, scrie tanara la un filmulet in care bea cu paiul un suc, in timp ce se afla pe motocicleta.” Incalca mai toate regulile de circulatie si mergea foarte tare.

 

 

 

"Moartea ei este o tragedie”, a declarat un prieten pentru presa locala din Rusia. Resturile motocicletei au fost imprastiate pe o distanta de 600 de metri in urma accidentului. Apropiatii incearca acum sa caute camera cu care Olga isi filma aventurile, pentru a vedea ce greseala i-a fost fatala. Resturile motocicletei au fost imprastiate pe o distanta de 600 de metri in urma accidentului. Apropiatii incearca acum sa caute camera cu care Olga isi filma aventurile, pentru a vedea ce greseala i-a fost fatala. 

 

 

Stirileprotv.ro