Orice femeie îşi doreşte să aibă sănii ridicaţi, însă cu trecerea anilor acest lucru nu mai este posibil, iar bustul nu mai arată atât de ferm precum la 20 sau la 30 de ani.

 

Cu timpul, pielea sânilor îşi pierde elasticitatea şi se lasă, însă putem împiedica procesul prin câteva trucuri simple pe care le putem realiza chiar acasă la noi. 

Orice femeie îşi doreşte să aibă sănii ridicaţi, însă cu trecerea anilor acest lucru nu mai este posibil, iar bustul nu mai arată atât de ferm precum la 20 sau la 30 de ani. Cu timpul, pielea sânilor îşi pierde elasticitatea şi se lasă, însă putem împiedica procesul prin câteva trucuri simple pe care le putem realiza chiar acasă la noi.

 

De ce se lasă sânii?

Sânii încep să se lase după vârsta de 40 de ani, însă procesul de îmbătrânire a pielii poate avea loc şi mai devreme de atât, chiar imediat după 30 de ani. Cauzele din cauza cărora sânii se lasă sunt multiple, printre care sarcina, menopauza, scăderea rapidă în greutate, lipsa de vitamine din corp sau purtarea unui sutien nepotrivit. De asemenea, anumite boli precum cancerul, problemele respiratorii (tuberculoza) pot cauza lăsarea sânilor. De altfel, consumul exagerat de nicotină, alcool sau de băuturi carbogazoase pot contribui la această problemă.

1. Mască din castraveţi şi gălbenuş de ou

Această mască din castraveţi şi gălbenuş de ou este perfectă pentru un lifting natural al sânilor. Castravetele este un tonic natural, iar ouăle conţin proteine şi vitamine care ajută la menţinerea fermităţii pielii. Tăiaţi câteva bucăţi de castravete şi un gălbenuş de ou şi le adăugaţi în blender, după care vă ungeţi sânii cu întreaga compoziţie.

2. Masca din albuş de ou

Masca din albuş de ou este încă un remediu minune pentru fermitatea sânilor.  Hidrolipidele din albuşul de ou ajută la menţinerea sânilor ridicaţi. Tot ce trebuie să faceţi pentru a prepara o mască este să bateţi albuşul până se formează o spumă şi vă ungeţi sânii cu ea, apoi o lăsaţi să acţioneze jumătate de oră.

3. Exerciţiile sportive ajută la ridicarea sânilor

Exerciţiile sportive ar trebui să facă parte din rutina ta de zi cu zi. Încercaţi să faceţi sport, în special exerciţii destinate bustului, iar rezultatele nu vor întţrzia să apară.

MICRONEEDLING: PROCEDURA DE REÎNTINERIRE A CELEBRITĂȚILOR DE LA HOLLYWOOD / VIDEO

4. Masajul sânilor cu ulei de măsline

Antioxidanţii şi acizii graşi din uleiul de măasline ajută pielea să se hrănească. Uleiul de măsline este benefic pentru pielea noastră şi ajută sânii să devină mai fermi şi fini. De asemenea, cu timpul sânii vor rămâne ridicaţi pentru mai multă vreme. Masează-ţi sânii timp de 15 minute în fiecare zi. Poţi folosi şi ulei de avocado, migdale, argan sau jojoba.

5. Untul de shea

Un remediu pentru fermitatea sânilor este untul de shea, care este bogat în vitamina E şi luptă împotriva radicalilor liberi. Aplică untul de shea pe sânii tăi şi masează-i între 10 şi 15 minute, după care laşi textura încă 10 minute, iar apoi faci un duş nu foarte cald. Repetă totul de 2-4 ori pe săptămână şi vei vedea rezultatele.

6. Aloe Vera

Aloe vera conţine antioxidanţi care  vindecă leziunile provocate de radicalii liberi şi ajută la susţinerea naturală a sânilor. Aplicaţi gelul cu aloe vera pe piept şi masaţi uşor într-o mişcare circulară timp de 10 minute, după care lăsaţi încă 10 minute să acţioneze şi clătiţi. Faceţi acest lucru de 4-5 ori pe săptămână pentru a obţine rezultate eficiente.

7. Rodia ajută în menţinerea fermităţii sânilor

Rodia este un fruct uimitor anti-îmbătrânire şi poate, de asemenea, ajuta la prevenirea lăsării sânilor. Uleiul din seminţe de rodie este bogat în substanţe fito-nutritive care ajutăîn procesul de întinerire a sânilor. Pregătiţi o pastă din coaja de rodii şi ulei de muştar cald. Masaţi sânii printr-o mişcare circulară cu pasta pregătită timp de 5-10 minute în fiecare zi înainte de a merge la culcare. De asemenea, puteţi folosi ulei din seminţe de rodie pentru a vă masa sanii de 2-3 ori pe zi.

Un alt lucru pe care îl puteţi face este să amestecaţi 4 linguriţe de ulei neem cu 1 linguriţă de rodie uscată şi făcută pulbere. Se încălzeşte amestecul şi apoi se lasă să se răcească. Utilizaţi amestecul pentru a realiza o mască pentru sâni pe care să o aplicaţi de două pe zi timp de câteva săptămâni.


ele.ro