Mai mult, luna în care te-ai nascut este cea care îti guverneaza anii de formatie care apoi se rasfrâng asupra perioadei de maturitate.

 

Asadar, vezi în ce mod luna când ai venit pe lume vorbeste despre tine:

 

Ianuarie

Daca te-ai nascut în luna ianurie, numarul 1 îti va conduce primii ani din viata. Apoi, aceasta perioada a anului te face independent, analitic si un lider înnascut.

 

Esti creativ si dai dovada mereu de un fel de unicitate care te ajuta sa iesi mereu în evidenta dintr-o mare de oameni.

 

Totodata, ai tendinta de a fi usor egocentric si de a lua decizii fara consultarea celor implicati, ceea ce i-ar putea face sa creada ca esti nechibzuit.

 

Februarie

Pe acelasi principiu ca în cazul lunii anterioare, luna februarie îti aduce ca factor dominant în viata cifra 2.

 

Esti în mod special intuitiv, ai o voce interioara puternica si alergi toata viata dupa echilibru.

 

Relatiile înseamna aproape totul pentru tine, de aceea vei petrece mare parte din viata cautându-si jumatatea.

 

Martie

Pentru cei nascuti în martie tot ce are legatura cu numprul 3 le va fi ca o stea norocoasa, numar care, de altfel, va aparea predominant în viata lor.

 

Daca esti nascut într-una dintre zilele acestei luni, vei trai frecvent experienta de a fi la locul potrivit, în momentul potrivit. Altfel spus, ar trebui sa fii un om norocos care întâlneste oportunitati peste tot în drumul lui.

 

Îti poate fi destinata faima si, cel mai probabil, vei fi mai bogat decât multi din jurul tau.

 

Însa, toate aspectele pozitive pot deveni o usoara povara pe care trebuie sa o porti cu grija – îti va fi greu sa ai relatii si sa ramâi fidel.

 

Aprilie

Cifra 4 îti va influenta în particular primii ani din viata, suficient de elocvent încât sa-i simti prezenta sub diverse forme.

 

Esti nascut cu abilitati de lider, nu îti lipseste ambitia, iar carisma ta îi face pe toti din jurul tau sa graviteze în jurul tau. Vei avea parte de iubiri mari si de prietenii trainice.

 

Nu duci lipsa de creativitate sau inteligenta, dar pentru perioade temporare poti fi acuzat de un temperament nu tocmai suportabil, din variate motive.

 

Mai

La fel ca în cazul lunii aprilie, doar ca de data asta cifra 5 va marca în mod evident anii tineretii.

 

Esentiala pentru tine este auto-exprimarea, iar cei mai multi nascuti în luna asta devin actori, muzicieni, scriitori sau ar putea deveni cu usurinta si bucurându-se de talent din plin.

 

Daca esti nascut în luna mai, vei trai mereu cu necesitatea avida de libertate. Ai un respect mare fata de tot ce înseamna autoritate si o credinta de neclintit în casatorie.

 

Legi prietenii de valoare si socializezi o mare parte din viata cu patos.

 

Iunie

Pentru cei nascuti în luna iunie, numarul 6 este extrem de important pentru întreaga lor viata.

 

De obicei, nativii acestei luni sunt romantici si foarte gelosi, complicându-si viata intima foarte mult de-a lungul vietii.

 

Daca te-ai nascut în luna iunie, o cariera artistica, care sa îti stimuleze creativitatea ti se va potrivi perfect.

 

Iar cel mai mare minus este cel al tendintei de a vorbi uneori prea mult despre ceilalti, câteodata chiar raspândind zvonuri.

 

 

 

 

 

Iulie

Nativul lunii iulie are un caracter frumos – este sincer, onest, empatic, preocupat profund de familie si prieteni.

 

Va face multe sacrificii pentru a-i proteja pe cei dragi si pentru a-si pastra prieteniile.

 

Uneori poti da dovada de cinism, ceea ce îi va enerva cumplit pe cei din jurul tau.

 

August

Daca esti guvernat de aceasta luna a nasterii, cifra 8 se va identifica cu destinul tau, fiind cifra asociata ambitiei, succesului, bogatiei.

 

Esti un iubitor, cele mai mari câstiguri le proiectezi în casnicie si starea de bine a celorlalti.

 

Una dintre cele mai mari probleme ale tale are legatura cu sanatatea precara cauzata de munca în exces.

 

Septembrie

Cei nascuti în luna septembrie îsi formeza caracterul în functie de cifra 9 care le va garanta mai multe roluri de-a lungul vietii.

 

Daca esti nascut într-una dintre zilele lunii septembrie esti foarte inteligent si extrem de spiritual, dar tinzi sa iei toate adversitatile foarte personal.

 

Cea mai mare slabiciune a ta este faptul ca devii depresiv ori de câte ori îti pierzi credinta în tine si în Dumnezeu, ceea ce faci destul de des.

 

Octombrie

Pentru cei nascuti în octombrie, numarul 10 (care este în sine o vibratie mai mare decât 1) va fi cel mai semnificativ.

 

Asta va face din tine o persoana norocoasa în mod natural – când îti proiectezi un scop, un ideal, aproape întotdeauna ti-l îndeplinesti.

 

Dezavantajul personalitatii tale consta în contradictiile cu care te nasti si de asemenea în tendinta de a fi razbunator si de a nu-ti controla resentimentele.

 

Noiembrie

Numarul 11, vibratia numarului 2, îti va ghida pasii în viata. Karma acestei cifre te ajuta sa fii puternic psihic, carismatic, empatic, pozitiv.

 

Cu toate astea, uneori poti fi coplesit de propria sensibilitate si imediat devii controlat de un stres atât de puternic care îti poate genera probleme de sanatate psihica, Cuma r fi oboseala cronica sau chiar depresia.

 

Decembrie

Cei nascuti în luna decembrie au o afinitate puternica pentru numarul 12 (o vibratie mai mare decât 3), fiind alcatuit din energiile numerelor 1 si 2.

 

1 este cifra noilor începuturi, 2 numarul dualitatii si al balantei.

 

A fi nascut în decembrie înseamna a avea un stil de viata de filozof pragmatic care valorifica stabilitatea.

 

Esti, de asemenea, o persoana norocoasa, bogatia si iubirea te vor gasi cu usurinta. Se poate sa ai o viata sociala foarte activa, iar din când în când îti vei ignora responsabilitatile pentru ca vei gasi câteva nimicuri foarte importante.

one.ro