Aceasta perioada este generata de miscarea retrograda a planetei Mercur, perioada, in care nu va fi cazul de a incepe ceva nou si de a merge mai departe in afaceri, actiuni. Mai bine de intors la cele facute deja, pentru a finaliza lucrarile in curs sau a le corecta.

 

 

Mercurul retrograd aduce neatentie, uitare, confuzie, greseli, neintelegeri, confuzie, pasi gresiti si detalii pierdute. Insuficienta de informatii poate perturba procesul de luare a deciziilor. Ideile aparute par promitatoare, dar mai tarziu in ele se vor gasi deficiente.

 

 

Posta este adesea pierduta sau intarziata. Este incalcat programul de lucru a transportului. Automobilul sau computerul Dvs poate sa sa iasa din functie. Puteti uita de intalniri, sau sa asteptati unul pe celalalt in momente diferite sau in diferite locuri. Inceperea executarii documentelor in aceste perioade pot duce la amanare pentru o perioada lunga de timp.

 

 

Nu este recomandat orice tip de interventie chirurgicala, pentru ca poate necesita o modificare. Aceasta perioada nu este potrivita pentru a deschide o librarie, orice achizitii mari, in special  automobile si imobiliare, semnarea de contracte, acorduri si alte documente importante.

 

 

Mercurul nu este niciodata mai mult de 24 de zile retrograd, astfel ca, cel mai rezonabil ar fi sa asteptam. In cazul cand in perioada Mercurului retrograd este necesar de semnat careva acte, atent verificati orice text, deoarece exista riscul crescut la erori si de intelegere eronata a sensului.

 

 

Mercur retrograd este potrivit pentru activitati legate de revenirea la cazurile si situatiile vechi. Acesta este un moment bun pentru a merge inapoi la cele deja facute, pentru a revizui realizarile, corecta deficientele si pentru a finaliza lucrarile neterminate. De asemenea, este un moment bun pentru autoexprimare, de a scrie sau de a face ceva care necesita o reflectie profunda.

Perfecte