Pentru majoritatea moldovenilor, vacanta de iarna inseamna munte, zapada si ski, asa ca agentiile de turism au oferte variate atunci cand vine vorba de o vacanta la munte: "Destinatii ca Austria, Italia - acolo sunt preturi peste 270 de euro, in acest pret s-ar include numai cazarea, micil dejun si asigurarea medicala, pentru ca in cazul acestor destinatii totul depinde si de transportul pe care turistii il cer.", a spus Anastasia Cuciuc, manager turism.

 

 

Daca doresti sa schimbi muntii pe plajele insorite, poti alege o vacanta in tarile exotice, placerea insa costa, mai ales daca nu ai rezervat sejurul din timp. Cea mai solicitata destinatie este Egiptul, unde poti petrece o saptamana cu 400 de euro cu totul inclus, iar pentru 7 zile in Dubai - pretul incepe de la 230 de dolari, fara transport insa. 

 

 

Daca nu ai prea mult timp pentru vacanta si mai ales daca nu ai reusit sa economisesti foarte mult pentri o vacanta, agentiile de turism vin cu solutia - city break-rile. Asa poti vizita tagrurile de Craciun din mai multe capitale europene.  

 

 

In video de mai jos afla mai multe informatii despre ofertele fierbinti pentru vacantele din aceasta iarna. 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte