Siberian Times scrie ca Durkin, un tanar din sudul Rusiei, a disparut fara nicio urma acum 11 ani. Pe vremea aceea se pregatea sa isi faca stagiul militar. Barbatul a fost declarat mort oficialm ba chiar i s-a facut si o inmormantare, ca dupa 11 ani sa apara din senin.

 

 

 

Sora lui vitrega a declarat pentru cotidianul rusesc mentionat mai sus ca familia stia de la politie ca a fost lovit in cap si aruncat in padure, unde ar fi murit din cauza frigului. „Au gasit cadavrul, tatal meu vitreg l-a recunsocut intr-o poza. A fost inmormantat”, a declarat sora acestuia.

 

 

 

Adevarul acestei povesti este altul. Leonid dezertase. A trait ca un pustnic in Peninsula Kamceatka din Rusia Orientala. A lucrat la negru la o ferma de porci. A mancat numai fructe de padure si legume pe care le gasea si a pescuit somon.

Dupa 11 ani, politia l-a descoperit pe Durkin, care acum are 30 de ani. Barbatul risca acum 7 ani de inchisoare pentru ca a dezertat din armata. Familia se intreaba acum cine este omul pe care l-au ingropat in urma cu 11 ani. Greu de crezut, nu-i asa?

 

Sursa foto: Google.com

Teotrandafir.com