Putina lume stie ca la cei 26 de ani ai ei, Irina Rimes a suferit din dragoste. Cantareata a fost casatorita cu Andi Banica.


Desi de fiecare data cand e intrebata de iubit, bruneta refuza sa vorbeasca despre viata ei sentimentala, artista a trait o poveste de iubire sfarsita dureros. Presa a scris, anul trecut, ca Andi Banica ar fi inselat-o pe Irina Rimes cu o contabila pe care a si lasat-o insarcinata, nu o data, ci de doua ori.


 

Povestea cu iz de telenovela este una incalcita. Se pare ca Andi a aflat ca amanta lui este gravida si cu toate acestea a parasit-o. Dupa patru luni, amanta a pierdut sarcina, iar barbatul s-a intors la ea. Femeia a ramas din nou insarcinata, dar de data aceasta Andi i-a fost alaturi. 

 

 

Intre timp insa, Irina si Andi Banica divortasera, cei doi semnand anul trecut actele care-i faceau “oameni liber”, iar de atunci fiecare a luat-o pe drumul lui. Toate dezvaluirile din presa au fost se pare facute chiar de femeia cu care s-a iubit fostul sot al interpretei. 


 

 

In putinele sale interviuri in care si-a deschis inima, Irina vorbeste si acum despre Andi, ca fiind singurul barbat important din viata ei, pana acum: “Prima mea dragoste a fost si cea mai importanta. Am mai iesit, dar nu am avut multe relatii. Eu si Andi, el a fost cel pe care l-am iubit mult. Cu care m-am si casatorit la varsta de 22 de ani. Atunci era totul foarte clar. Uneori te indragostesti de un om rau si iti place. Imi lipsesc lucrurile barbatesti din viata mea”, a declarat moldoveanca, in urma cu cateva luni, la o emisiune radio. 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com, Google.com

wowbiz.ro