Colectionari se gasesc si printre vedetele de la noi. Ce ascund acestea? Carla’s Dreams este impresionat de simbolistica elefantilor. Doi prieteni de-ai interpretului impartasesc aceeasi pasiune. Carla’s, insa, se afla in frunte cu putin peste 30 de elefanti. "Eu colectionez elefanti! Suntem trei si la mine e cea mai mare colectie. Sunt din orice: filds, lemn. Eu am acum 32 de elefanti si urmatorul are 29. Dar eu si am inceput mai devreme. Daca le citesti istoria si simbolistica sunt foarte cool.", a povestit cu zambetul pe buze artistul intr-un interviu.

 

 

Interpreta Roxana este adepta unui stil elegant, iar rochiile sunt slabiciunea ei. Ba mai mult, cu un pic de imaginatie artista reuseste sa dea o viata noua rochiilor demult uitate: "Eu colectionez rochii. Le las o perioada sa stea deoparte, apoi fac altfel de compozitii, asortez culorile, deci care imi prind bine si peste ani de zile. Sunt multe, nici nu pot sa le numar."

 

 

Adrian Ursu are o colectie neobisnuita. Acesta aduna acum postari pe retelele de socializare. "Colectionez buna dispozitie, zambete si story pe Instagram. Fac de la fiecare eveniment si este o colectie de suflet", a povestit cantaretul. Cu toate acestea, artistul si-a adus aminte de vremea cand era copil si se putea lauda cu o colectie de abtibilduri.

 

 

Dar ce colectioneaza Ana Munteanu, Connect-R, Aurel Chirtoaca, Fratii Advahov, Maria Iliut sau Diana Mocanu? Afla raspunsul in reportajul ce urmeaza:

 

 

Sursa foto: Google.com; Facebook.com; Instagram.com

Perfecte