Anisoara Loghin a decis sa faca un pas important in cariera sa si sa debuteze in divertisment. Aseara, ea a fost ravisanta in calitate de noua prezentatoare a emisiunii O Seara Perfecta. Mai zambitoare ca niciodata si cu o sclipire gingasa in ochi, Anisoara Loghin si-a salutat telespectatorii cu multa caldura, si i-a impresionat pe invitati sai cu multa abilitate si simt al umorului. Fireste ca emotiile nu au fugit de acasa, insa Anisoara a reusit sa le stapaneasca cu mult profesionalism si inteligenta, de care mereu a dat dovada. Curiosi de fire, am decis sa o intrebam despre aceasta noua fila din cariera sa, iar prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta si-a deschis sufletul, intr-un interviu sincer, marca perfecte.md.


 


Ai prezentat prima editie a emisiunii O Seara Perfecta din acest an. E prima ta experienta in acest format, cum a fost, ai avut emotii?

Emotiile au tot venit si plecat pe tot parcursul zilei. Cu o ora inainte de emisiune mi se parea chiar ca le stapanesc destul de bine si eram linistita. Cand a inceput insa emisiunea, picioarele au inceput sa-mi tremure usor, dar emotiile au disparut la fel de repede precum au si venit si au fost inlocuite cumva de concentrarea pe discutia cu primul invitat.


 

Cat de complicat a fost sa treci de la pupitrul oficial si sobru al stirilor, la canapeaua emisiunii O Seara Perfecta, adica divertisment si un format absolut nou petru tine?

Atata timp cat ai oameni frumosi si interesanti in studio, lucrurile ies foarte bine, pentru ca te lasi purtat in lumea lor. Desi este tot televiziune, divertismentul este foarte diferit de stiri, iar fiecare are un farmec aparte. Orice tranzitie e complicata, dar eu prefer sa ma incurajez singura si sa-mi spun ca schimbarea devine mai usoara cu timpul. Oricum, omul se adapteaza oricaror conditii, mai ales cand este vorba despre o evolutie frumoasa, asa cum sper eu sa fie.

 

 

 

 

De ce ai ales sa faci aceasta schimbare in viata ta profesionala?

Eu nu mi-am imaginat ca o sa spun la revedere stirilor atat de repede, insa propunerea a venit si pentru mine a fost ca un semnal. Inseamna ca a fost timpul sa schimb ceva in cariera mea. Eu ma dedic total in ceea ce fac si sper ca schimbarea sa-mi vina ca o manusa.

 

 

 

 

 


Cine vor fi invitatii tai si ce surprize pregatiti pentru acest sezon?

Invitati vor fi oamenii care au un cuvant de spus, oamenii care se remarca prin ceva deosebit, oamenii pe care cei de acasa asteapta sa-i vada la televizor. Noi lucram pentru telespectator si vrem ca el sa fie incantat. Indirect, el ne alege invitatii. Vom incerca sa punem personalitatile poate in alte ipostaze decat cele in care ne-am obisnuit sa le vedem.

 

 

Te-ai gandit si la ceva provocari pentru invitati?

Eu m-am gandit si ma tot gandesc, insa vreau ca despre ele sa vorbesc pe masura ce vor avea loc. Cu siguranta, vom face lucruri interesante.

 

 

 

 

Ce ai simtit cu un minut inainte de a intra in emisie?


Dupa cum spuneam, emotiile au fost destul de puternice, insa am simtit ca trebuie sa le controlez. Altfel, m-ar fi controlat ele pe mine si nu stiu daca era cel mai indicat lucru. Am simtit ca niste oameni au niste asteptari de la mine si nu am voie sa-i dezamagesc, principiu dupa care ma conduc in tot ceea ce fac, de altfel.

 

 

 

 


Ai avut un debut frumos, noi te-am admirat! Tu ai fost mandra de tine? Ce ai simtit cand le-ai urat telespectatorilor "O Seara Perfecta"?

Am un spirit autocritic puternic dezvoltat, niciodata nu as putea sa spun ca am facut ceva suficient de bine. Prefer sa masor asta in cuvintele oamenilor pe care-i stiu sinceri. Am simtit ca le-a placut dupa felul in care m-au felicitat ulterior si ascultandu-le impresiile.

  

 

Iti este dor de stirile PRO TV, pe care le prezentai seara de seara?

Nu atingeti coarda sensibila, va rog (rade). Evident ca mi-e dor , pentru ca stirile ocupa un loc aparte in inima mea si asa va fi mereu.

 

Cum te intelegi cu noii tai colegi din redactia O Seara Perfecta?

Noi suntem acum la etapa in care facem cunostinta. Pentru mine totul e nou, pentru ei eu sunt noua. Conflicte nu am avut niciodata cu nimeni, pentru ca asa sunt de felul meu, si nu cred ca voi incepe aici. Sper sa legam o relatie stransa si frumoasa.

 

 

 


Ce iti doresti de la 2018?

Eu am ajuns cumva la etapa in care liniste sufleteasca e tot ce imi doresc, indiferent in ce parte a vietii.

 

 

Ce inseamna pentru tine o emisiune de divertisment cu adevarat calitativa si de audienta maxima?

Emisiunea in care pui suflet si asta se vede!

 


Vezi mai jos cum s-a descurcat Anisoara Loghin in rol de prezentatoare a primei editii O Seara Perfecta din acest sezon:

 

Perfecte