Insasi pacienta nega acest lucru. Fata a spus ca pana nu demult ea a fost destul de plinuta. Determinata sa indrepte aceasta situatie a inceput un regim alimentar special si sport. Dar burta ei nu se micsora, ci dimpotriva, a inceput sa creasca foarte repede. 

 

Medicii au decis sa-i faca si o ecografie pe langa celelalte analize, ca sa excluda existenta unei sarcini. Conform analizelor obtinute, medicii au inceput sa se pregateasca pentru o interventie chirurgicala. S-a dovedit ca suferinta bietei fete se datora unei tumori imense la ovare. Care trebuia extirpata imediat. Acea formatiune care se dezvolta intr-un ritm alert, a inceput sa apese pe organele interne. Cand fata a ajuns in spital ea nici nu putea bine sa mearga pe picioarele sale.

 

In interiorul acestei formatiuni monstruoase putea sa fie un ocean de lichid toxic, astfel incat expertii au decis sa extraga toata tumoarea. Medicilor le-a revenit o munca extrem de complicata. Eric Hanson Viana, medicul ce a condus interventia, de la spitalul din Mexico City, a recunoscut ca despre tumori de asa marimi doar a putut auzi. Mai tarziu s-a constatat ca formatiunea a atins jumate de metru in diametru si cantarea 32 de kg.
Dupa ce a fost extras chistul, burta pacientei s-a dezumflat ca un balon. Interventia a durat aproximativ 5 ore. Din momentul interventiei chirurgicale au trecut deja sase luni. Astazi pacienta s-a reabilitat complet si duce o viata obisnuita.

realitatea.net